Tomislav Momirović
Printscreen
Tomislav Momirović

Printscreen

Tomislav Momirović, Foto: Printscreen

"Nadam se da će moji potomci jednog dana reći moj otac je stajao uz ovog čoveka u trenucima koji su bili najteži u Evropi u tom trenutku, najteži ekonomski i zdravstveno u poslednjih 70 godina", rekao je Momirović za televiziju Prva.

On je apelovao na ljude da se pridržavaju mera, navodeći da sada nije trenutak da se testira zdravlje i da možemo da se ekonomski vratimo unazad.

"Mi smo jedina zemlja koja je ekonomski uspela da se odbrani od ovog udara. To ne ožemo bez građana, ako oni nisu odgovorni. Ovaj udar ima efekte svetskog rata. Građani moraju da učine taj napor da se pridržavaju mera i da probamo da zadržimo ono što smo postigli", rekao je Momirović.

Preporučujemo i:

Dodao je i da je prvo što će uraditi nakon izbora vlade da iskomunicira sa saradnicima i što pre počne da radi, kao i da se nada da će od dosadašnje ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović dobiti podršku.

"Nema izgovora da se nešto ne radi jer je projekat loš, ne sme da se kasni. Nameravam da prenesem pristup da rezultati moraju da se istrvaruju", rekao je on.

Momirović je kazao i da ne namerava da se povuče sa Tvitera, ali da će svoje stavove usklađivati sa politikom države jer je, kako je rekao, sistemski čovek.

Pročitajte još: