Boško Obradović
Alo!/Petar marković
Boško Obradović

Alo!/Petar marković

Boško Obradović, Foto: Alo!/Petar marković

Uređivački kolegijum RTV Studeio B najoštrije osuđuje, kako su ocenili, fašističke pretnje koje je lider Dveri Boško Obradović uputio glavnom i odgovornom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću, izjasnili su se u saopštenju.

Pročitajte još:

- Pretnje zatvorom, bez suda i presuda, očigledno su deo ideologije Boška Obradovića, dokazanog sledbenika Dimitrija Ljotića, srpskog naciste i Obradovićevog idola. To što radi Boško Obradović samo je još jedan dokaz šta Srbiju čeka ukoliko on i njemu slični dođu na vlast. Postaćemo država bez sudova u kojoj će pravdu deliti Obradović, Đilas i njima slični. Postaćemo zemlja u kojoj će Obradović, van zakona, određivati ko je kriv, a ko nevin. Postaćemo država u kojoj će oni koji ne misle kao Obradović završavati na robiji. U najboljem slučaju. Boško Obradović bi konačno morao da razume da Srbija više nije privatna država njegovog finansijera Dragana Đilasa, već država svih njenih građana. Onih građana koji su Bošku Obradoviću odavno na izborima poručili da je ružna prošlost Srbije. To Obradović neće moći da promeni čak ni ovakvim fašističkim pretnjama novinarima, koji za razliku od ovog političara u pokušaju, imaju hrabrosti da misle svojom glavom - stoji u saopštenju.

Dragan J. Vučićević

Printscreen:Youtube

Dragan J. Vučićević, Foto: Printscreen:Youtube

Podsetimo, lider Dveri Boško Obradović obratio se na Tviteru uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću rečima: "Zatvor ti ne gine! To razumi kao politički stav i predizborno obećanje...". 

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom