Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

- U pitanju je politička odluka bez presedana - rekao je Vučić za televiziju Prva.

Rekao je, da se, kada je reč o izboru za ministra u vladi, analizira nešto drugo, a to je kakve rezultate postiže Mali, a kakve, recimo, "stručnjak (Dejan) Šoškić".

PROČITAJTE I:

Vučića upitali da prokomentariše susret Kurtija i Ugljanina - dao odgovor koji je nasmejao celu salu!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I. DATUM I VREME: 22.11.2019. 13:09 - 22.11.2019. 13:19 Sinoć je iz Samoopredeljenja saopšteno o susretu Ugljanina i Kurtija. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u palati Srbija da susret predsednika Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina i lidera Pokreta Samoopređeljenje i kandidata za kosovskog premijera Aljbina Kurtija neće dovesti ni do kakvih ozbiljnih posledica.

Vučić je rekao da je pitanje akademske čestitosti od izuzetnog značaja za Srbiju, te da nije čitao doktorsku disertaciju Siniše Malog, da je video da u njoj ima interesantnih stvari, ali da nije stručan da to procenjuje.

Vučić je rekao da odluka BU govori i o slobodama u Srbiji, navodeći da tako nesto ne bi ranije bilo moguće.

Komentari (1)

Nikolija

22.11.2019 18:37

Bio je dobar gradonacelnik sada jos bolji ministar, to se vidi po rezultatima reci su suvisne, ta prica o doktoratu ce se zaboraviti a rezultati rada pamtiti dugo.