RUSKA NOVINARKA ODUŠEVLJENA VUČIĆEM Tina u Davosu ćaskala sa srpskim predsednikom, a onda otkrila sve detalje susreta: Jednu stvar je morala da mu kaže! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je juče u Davosu na okruglom stolu "Sloboda medija u kriznim situacijama". Jedna od učesnica bila je i Tina Kandelaki, glavni producent ruske Match TV, koja je pre početka panela, predsedniku Srbije uputila kompliment da je veoma "stajliš".

Aleksandar Vučić u Davosu
Aleksandar Vučić u Davosu, Foto: World Economic Forum

Neformalni razgovor "iza scene" Ekonomskog foruma u Davosu, Kandelaki je objavila na svom Tviter nalogu, na kome ima 1.77 miliona pratilaca.

- Razgovaram sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i moderatorom Stivenom Adlerom, koji su spremni za panel sesiju. Počinjemo da razgovaramo o društvenim mrežama. Naravno, svi me troluju da sam ja jedina zvezda ovde koja ima po dva miliona pratilaca na Tviteru i Instagramu - napisala je ruska novinarka.

 

Uz prvi tvit nalazi se i snimak predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koji priča na ruskom, pa na engleskom, a u narednom tvitu Tina Kandelaki napisala je i šta je Vučić rekao.

 

"Dala sam kompliment Vučiću da izgleda "stajliš" (da je obučen sa stilom), a on mi je odgovorio sledeće: 'Znate šta sam nedavno primetio? Da su Rusi, na neki način, postali najvažniji, kada govorim o političarima i ljudima iz medija, najvažniji ljudi na društvenim mrežama."

 

"To je to! A to je samo deo onoga što je Vučić rekao o Rusiji. Kasnije ću vam reći kako je on promovisao Moskvu i Sergeja Sobjanina. Svi su ubeđeni da se Moskva mora videti, a on je namignuvši, dodao: 'I jesti hačapuri.'

Tina Kandelaki
Tina Kandelaki, Foto: Instagram

Hačapuri je tradicionalno gruzijsko jelo, brza hrana napravljena od hleba i sira. Popularan je u Gruziji, ali i unutar država bivšeg Sovjetskog Saveza, a zanimljivo je da je upravo Tina Kandelaki gruzijskog porekla i rođena je u Tbilisiju.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mladen
  23/01/2019 - 20:16
  Predsednik Vučić je pravi gospodin i kavaljer, svi žele da razgovaraju sa njim!
 • Korisnik: Salaš
  23/01/2019 - 20:13
  Aleksandar Vučić je čovek sa stilom u svakoj situaciji! Kompletna ličnost.
 • Korisnik: Simke
  23/01/2019 - 17:55
  Boga mi Tina je jako lepa.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi