Tina Kandelaki
Instagram
Aleksandar Vučić u Davosu

World Economic Forum

Aleksandar Vučić u Davosu, Foto: World Economic Forum

Neformalni razgovor "iza scene" Ekonomskog foruma u Davosu, Kandelaki je objavila na svom Tviter nalogu, na kome ima 1.77 miliona pratilaca.

- Razgovaram sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i moderatorom Stivenom Adlerom, koji su spremni za panel sesiju. Počinjemo da razgovaramo o društvenim mrežama. Naravno, svi me troluju da sam ja jedina zvezda ovde koja ima po dva miliona pratilaca na Tviteru i Instagramu - napisala je ruska novinarka.

Pročitajte još:

 

Uz prvi tvit nalazi se i snimak predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koji priča na ruskom, pa na engleskom, a u narednom tvitu Tina Kandelaki napisala je i šta je Vučić rekao.

 

"Dala sam kompliment Vučiću da izgleda "stajliš" (da je obučen sa stilom), a on mi je odgovorio sledeće: 'Znate šta sam nedavno primetio? Da su Rusi, na neki način, postali najvažniji, kada govorim o političarima i ljudima iz medija, najvažniji ljudi na društvenim mrežama."

 

"To je to! A to je samo deo onoga što je Vučić rekao o Rusiji. Kasnije ću vam reći kako je on promovisao Moskvu i Sergeja Sobjanina. Svi su ubeđeni da se Moskva mora videti, a on je namignuvši, dodao: 'I jesti hačapuri.'

Tina Kandelaki

Instagram

Tina Kandelaki, Foto: Instagram

Hačapuri je tradicionalno gruzijsko jelo, brza hrana napravljena od hleba i sira. Popularan je u Gruziji, ali i unutar država bivšeg Sovjetskog Saveza, a zanimljivo je da je upravo Tina Kandelaki gruzijskog porekla i rođena je u Tbilisiju.

 

 

Komentari (3)

Simke

23.01.2019 17:55

Boga mi Tina je jako lepa.

Salaš

23.01.2019 20:13

Aleksandar Vučić je čovek sa stilom u svakoj situaciji! Kompletna ličnost.

Mladen

23.01.2019 20:16

Predsednik Vučić je pravi gospodin i kavaljer, svi žele da razgovaraju sa njim!