Vuk Jeremić
Tanjug/Dimitrije Goll
Nebojša Stefanović

Printscreen

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

Ministar policije Nebojša Stefanović odbrusio je na svom tviter profilu Vuku Jeremiću, koji je na TV Naša izjavio da „niko normalan ne bi stajao iza kordona policije i trpeo uvrede demonstranata“, kao što je to uradio Nebojša Stefanović.

Pročitajte još:

Stefanović mu je na to poručio „Za razliku od miševa kao što je Jeremić, koji svoje ljude ostavljaju i beže glavom bez obzira, ja uz svoje ljude uvek stojim”.

Nebojša Stefanović, Tviter

Twitter

Nebojša Stefanović, Tviter, Foto: Twitter

Da podsetimo, Jeremić je u svojim izjavama danas govorio o nedeljnom protestu na koji su on i ostali iz Saveza za Srbiju doveli svoje pristalice ispred Policijske uprave za grad Beograd, kako bi iz pritvora oslobodili uhapšene nasilnike koji su u subotu nasilno upali u RTS, vitlali motornom testerom zastrašujući novinare i napadali policajce.

Prreporučujemo još:

To što je Stefanović došao pred zgradu beogradske policije, poznatu i kao „29. novembar“, da kao ministar bude uz pripadnike Ministarstva na čijem je čelu, i što je jednako kao i policajci trpeo uvrede bahatih pristalica Saveza za Srbiju, Jeremić naziva nenormalnim.

Istini za volju ni ne čudi da je to za Jeremića nenormalno s obzirom kako on sam tretira svoje pristalice, gurajući ih da odrade zadatke za njega i da se nasilno ponašaju, a potom perući ruke od njih.

 

Komentari (6)

Jela

19.03.2019 16:00

Opozicija zna samo da bezi ukoliko nastane neki problem.

odmetnik

19.03.2019 16:00

Bravo ! Uz svoje sljude a ne kao Jeremic... Jeremic se krija i huska svoje ljude u nasilje.

Tanja

19.03.2019 16:42

Nadamo se da se sramni događaj više neće ponavljati.

Mira

19.03.2019 16:47

A sta drugo i ocekivati od Jeremica?

Mira

19.03.2019 16:51

Svaka cast na odgovoru Stefanovica i to je istina!

Nk

19.03.2019 17:07

Predsednik i sadasnja vlast je ta koja brine i stoji iza svojih postupaka