Aleksandar Vučić
prinstskrin
Aleksandar Vučić

prinstskrin

Aleksandar Vučić, Foto: prinstskrin

* Vučić je rekao da je velikima i moćnima postavio dva velika pitanja

* Predsednik Srbije je komentarišući rezultat u Interpolu rekao da je to mala taktička pobeda važna za nas

* Osudio je napad na Vesića

Komentarišući paljenje knjige koju je napisao Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, predsednik Vučić kaže da je to samo poruka da opozicija ne dozvoljva da se razmišlja drugačije od njih.

Stefanović o povlačenju kosovskog zahteva za prijem u Interpol

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 15:58 Propao još jedan plan Prištine Nebojša Stefanović, Foto: Alo! / Dejan Briza * Povlačenje kosovskog zahteva za prijem u Interpol velika je pobeda Srbije i međunarodnog prava * MInistar policije zahvalio se ogromnom radu delegacije Republike Srbije * Aplikacija Kosova je povučena neposredno pred početak Generalne skupštine Interpola Povlačenje kosovskog zahteva za prijem u Interpol velika je pobeda Srbije i međunarodnog prava, prokomentarisao je Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova.

- To je mogao neki pojedinac da učini, može da uradi neko ako misli da je sadržaj te knjige loš. Međutim ovde je reč o jednoj lepoj knjizi. To je fantastično urađena knjiga o Beogradu, a novac ide na lečenje jednog deteta – kazao je predsednik Vučić.

- Hajne je lepo rekao, "Gde gore knjige, goreće i ljudi". Onda se pitate zašto u istraživanju javnog mnjenja nema ljudi koji ih podržavaju – ocenio je Vučić.

Kako kaže, vlast dozvoljava da na ulicama Beograda mogu da mirno da iskažu svoje nezadovljstvo, ali osuđuje čin paljenja knjige.

- Mi ih puštamo da rade šta hoće, a oni ne dozvoljavaju promocije knjige. Video sam tamo Bastaća i Miljuša, ali istražićemo koja su tačno lica palila knjige – kazao je Vučić, i podsetio na slučaj Ranka Panića koji je bio upravo žrtva tadašnje vlasti koja nije dozvoljavala demonstraciju nezadovoljstva.

Predsednik Srbije je komentarišući rezultat u Interpolu rekao da je to mala taktička pobeda važna za nas.

- Znali su od početka da neće da uspeju, kada su videli da im je trend gori nego prošli put odustali su - kazao je Vučić.

Kako kaže, sa taksistima nije bio lak razgovor i dodaje da ih je molio i zahvalio im se na razumevanju.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!