Ana Brnabić
Alo!/Marko Đoković
Ana Brnabić, Foto: Alo!/Marko Đoković

* Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku doktorku Milicu Đurđić

* I premijerka Brnabić, koja je se nalazi u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, retvitovala je nekoliko fotografija koje je luksemburški premijer objavio na Tviteru

* Fotografije su nastale tokom njihovog susreta i obilaska grada

"Sutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg", napisao je Betel na Tviter nalogu.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najlepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga poseti.

Pročitajte još:

 

"Posle njegove posete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga", napisala je premijerka Srbije.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi od danas u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, tokom koje će se sastati s najvišim zvaničnicima te zemlje i učestvovati na Ekonomskom forumu Srbija-Luksemburg.

Brnabić boravi u Luksemburgu na poziv predsednika vlade Gzavijea Betela, koji će srpskoj premijerki upriličiti svečani doček sa vojnim počastima na Trgu Klerfonten u Luksemburgu.

Teme razgovora dva premijera biće bilateralni odnosi, kao i evropske integracije i odnos između Evropske unije i Zapadnog Balkana.

Pre 10 godina je posetio našu zemlju, a sada donosi razornu poruku predsedniku Vučiću! Sve se rešava!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 09.09.2019. 07:40 Pre deset godina Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll * Mediji prenose da će Dmitrij Medvedev doći Srbiju * Ruski premijer Dmitrij Medvedev mogao bi da bude gost na obeležavanju 75.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

 

Komentari (1)

Ana

10.09.2019 07:22

Boze sacuvaj. Bruka