Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak
Instagram printscreen
Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak

Instagram printscreen

Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak, Foto: Instagram printscreen

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je rešio da vanredno obiđe radove na obilaznici oko Beograda. 

Tamo je zatekao situaciju koja nije bila prijatna, naime određeni rokovi su pomereni, što je veoma uznemirilo ministra Tomislava Momirovića, pa je morao oštro da reaguje. 

On je izvođačima, stranih i domaćih kompanija, rekao kako pomeranja rokova ne sme biti praksa i da je to krajnja odluka koju svi moraju poštovati.

"Otkazao sam tri sastanka zbog vas! Ko je vama dao pravo da pomerate rokove? Poslednji put kada smo se videli, dogovorili smo se da krajni rok bude 15. april. Mislim i na vas i na Kineze. Je li tako direktore Drobnjak? Priđite, molim vas. Jociću, priđite i vi. Jesmo li se dogovorili da je krajni rok za završetak radova 15. april?", u tom trenutku je Drobnjaku zazvonio telefon, na šta je Momirović burno reagovao:

"Molim vas da odmah ugasite telefon!"

Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak

Instagram printscreen

Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak, Foto: Instagram printscreen

Ministar je nastavio da ispituje prisutne i još jednom naglasio da pomeranja rokova nema i da 15. april mora biti krajnji datum.

"Nemojte sebi da dajete za pravo da pomerate rokove, dobro ste plaćeni, dobri ste partneri. Direktore, nemojte da dozvoljavate to!", kazao je Momirović Drobnjaku.

Kako je obilazak protekao možete pogledati u videu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Изградња Србије (@izgradnjasrbije)

 -

Pročitajte još:

Komentari (10)

sane

22.02.2021 19:18

mora ostro al ne takvo isticanje sebe, mora postovanje ugovrnih rokoba al to negde u ,, kabinetu,, iznenada a nije, da je bilo iznenada ,, ni iko,, nebih znao ovo...ostavimo tu matricu...

maki

22.02.2021 19:22

Au, sto je gospodin mladi nadmen, vise postovanja prema starijimA

Lela

22.02.2021 19:42

Kakva namestaljka od snimka...pa pogledajte ove ljude samo sto se ne smeju...otkazao tri sastanka da bi se ubedjivao sa radnicima...dajte molim vas kao da smo ovce!!!! Idi bre decko vici na nekog drugog, leci frustracije na nekom drugom mestu a mogao bi i na fakultet dramskih umetnosti da se prijavis!

Lela

22.02.2021 19:43

Kao da smo veverice!!!!

Tof

22.02.2021 19:48

Pa mora tako,ona Zorana samo se slikala za novine!!!.Jeste malo ruzno ali mora da se postuju rokovi ako mislimo da budemo ozbiljna zemlja.

ja

22.02.2021 20:03

Šta je ovaj umislio zutokljunac! Zna se gde se ovakvi razgovori obavljaju, nit je vreme niti mesto, sramota!

Penzioner

22.02.2021 20:48

Bravo ministre, "dao si se u pamet" kako kaze nas narod !!! Ne dozvoljavaj da te Drobnjak pijandura i bratija prave budalom, jer su tako navikli kod bivse ministarke Zoke !!!

Dragan

22.02.2021 21:05

A polovina puta izmedju Vršca i Bele Crkve kod Straže i Jasenova još nije završena. Pola puta do mosta jeste a polovina čeka a put loš i uzak. Zašto....

Ivan

23.02.2021 00:49

Kakva sirovincina iz Mone... Veca od Drobnjaka...

beba

23.02.2021 08:10

Ovaj Ministar je divan i dobar covek,ali je ovaj resor krupan zalogaj za njega i treba da odustane.Suvise je "nezan" i rekla bih vel.gospodin.Ovde treba neku ssob.ili gradj inzenjer, robusan i bez pardona.Vucic je u ovoj postavci mnogo izgresio.Premor je i kod njega.