Na udaru: Slaviša Kokeza
Marko Metlas
Na udaru: Slaviša Kokeza

Marko Metlas

Na udaru: Slaviša Kokeza, Foto: Marko Metlas

Kako je veza Lazićeve i Jeljcina godinama punila stupce kako domaće, tako i svetske štampe, Kokeza je još na početku veze sa manekenkom znao na kakav stil života je ona navikla, te se trudio da joj u svemu udovolji.

- On je na početku bio ljubomoran na Borisa Jeljcina, te je želeo da bude bolji od njega. S obzirom na to da bivšem dečku svoje drage nije mogao da parira ni po godinama, ni po fizičkom izgledu, odlučio je da sve to nadoknadi parama, a manekenki je punio glavu da će uskoro biti još moćniji, te da će jednog dana biti premijer Srbije - ističu naši izvori i dodaju da je, upravo zbog te bolesne ljubomore, Kokeza spiskao stotine hiljade evra da bi osvojio ljubav manekenke.

Tamara Lazić

Printskrin

Tamara Lazić, Foto: Printskrin

- Prelepoj Tamari je imponovala pažnja Kokeze. Veza sa Jeljcinom je davno pukla, karijera joj je krenula silaznom putanjom, te joj je bilo i vreme da se skrasi, pa su to bili dodatni motivi da pruži šansu Kokezi - ističu naši izvori.

A prvi čovek FSS-a je svojoj voljenoj obezbedio stan, kola, najluksuznija putovanja, obuću, garderobu, nakit, tašne. Doduše, ispostavilo se da je sve to finansirao milionima koje je „zaradio“ muljanjem na carini.

A nije mu bilo teško da dođe do firmirane garderobe jer, kako je „Alo!“ juče pisao, Kokeza i njegova ekipa švercovali su naftu, skupe cigarete i drugu akciznu robu, a kako stvari stoje, bez njihove dozvole se proteklih godina u Srbiju nije moglo uvesti nijedno parče firmirane garderobe.

- Kokeza i pripadnici njegove carinske mafije su udarali klasični reket uvoznicima tekstila. Ko je pristajao da im plaća, dobijao je razne benefite, te su prikazivali da određeni uvoznici uvoze mnogo manje nego što su realno uvezli. Ko je odbio da im plati reket, nije ni mogao da uvozi - istakli su naši sagovornici.

Kokeza je, prema pisanju medija, nedavno u istom danu pazario „mečke“ za sebe i za svoju devojku i pritom iskeširao preko 200.000 evra.

Podneo ostavku na funkciju predsednika FSS-a

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, odlučio je juče da podnese neopozivu ostavku na tu funkciju. Kako je naveo u saopštenju, ostavku podnosi suočen sa optužbama i brutalnim napadima na svoju ličnost, a zbog odbrane časti i ugleda koji se skrnave.

- Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine, koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u službu pravde i istine, koje će biti moja vodilja u budućem periodu - naveo je Kokeza.

Komentari (2)

Djordije Cvarkov

24.03.2021 03:24

Na ovu ne bih potrosio nista. Takve trosim besplatno, kada od svojih mocnih politicara izvuku lovu, eto ih kod mene...

Jevrejin

24.03.2021 19:18

A sta bi za zakonom o poreklu kapitala? Izgleda da ga to nije brinulo. Pitam se,zasto?