Boris Tadić
Oliver Bunić
Boris Tadić

Alo!/Ognjen Radošević

Boris Tadić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući izjavu Borisa Tadića da "političke hulje nikad nisu mogli bez rulje", da je Tadić uvek kada je govorio o svojim protivnicima u stvari najpreciznije govorio o sebi i svojim saveznicima.

Pročitajte još:

- Da li on, Tadić, to govori o sebi ili o ovim njegovima ili o čemu i o kome - zapitao je Vučić i dodao:

- Kada krenete sa vešalima i testerama i onda druge optužujete za rulju i to one koji nikada nisu imali rulju. Mi pozivamo narod na regularne skupove i gde niko nikog ne bije i ne maltretira i gde nema vešala niti testera niti batinjanja ni upada u bilo čije prostorije. Danas prete da upadnu u prostorije privatne televizije. To su zastrašujuće stvari.

Vučić na pitanje o tome što opozicija priča o 6. oktobru, ističe da je narod smatrao da 6. oktobar treba da dođe kao neka pravda, a ne da posle 5. dolaze lopovi.

Aleksandar Vučić, Budućnost Srbije, Zrenjanin

Predsedništvo Srbije

Aleksandar Vučić, Budućnost Srbije, Zrenjanin, Foto: Predsedništvo Srbije

- Ako smatraju da je vreme za pravdu i ja mislim da je vreme za pravdu i verujem i dobro je da je deo toga juče počeo i verujem da će se nastaviti - naveo je Vučić.

Kaže da će lopovi koji su uništili zemlju posle 5. oktobra morati da odgovoraju.

- Što se tiče odbrojanih dana, odavno su mi dani ''odbrojani'' zakonom. Plašim se da i oni sami ne znaju da objasne svoj tako mali rejting i malu popularnost, jer narod neće nasilje - istakao je Vučić.

Preporučujemo još:

Primetio je i da je pred skupštinu Grada Beograda došao čovek, a reč je o Bošku Obradoviću, koji nema nikakve veze sa Beogadom, te da ne može da razume da neki kao "lude Naste" uzimaju znakove sa gradilišta.

- E, svaka ti čast, genije, video sam svašta u životu, ali to nisam. Ne znam ko su im mentori, tu neka druga struka treba da kaže svoje mišljenje - dodao je Vučić.