Barbara Životić
Printskrin
Barbara Životić

Printskrin

Barbara Životić, Foto: Printskrin

Mlada novinarka televizije Studio B Barbara Životić trenutno je nova meta rušitelja vlasti i polusveta koji njeno ime i rad skrnave na društvenim mrežama.

Ovim povodom Barbara se oglasila i u izjavi za "Alo!" otkrila kako se oseća. 

Pročitajte još:

 

"Iako sam znala na sta je sve opozicija u Srbiji spremna, ni sanjala nisam da jedno televizijsko uključenje može da izazove toliko mržnje, kao sto je bio moj izveštaj sa protesta. Sve je počelo i pre samog uključenja, kada su me ometali u pripremi, nastavljeno i tokom samog izveštaja, što možete videti i na snimku, da bi se završilo najmonstuoznijim pretnjama meni i mojoj porodici. Znate ja imam i roditelje, brata i malu sestru i najviše me boli to što zbog mene moraju da trpe najniže uvrede tih...ne mogu da ih nazovem ljudima. Iako sam 100 puta pre ovoga mislila da se ne bavim novinastvom, posle ovoga sigurno neću odustati. Moj, naš zadatak je da radimo slobodno i bez straha. Đilasu, Obradoviću, Jeremiću i drugima koji nisu osudili ovakve uvrede, ali i pretnje mojoj porodici i meni, želim da o njihovim ćerkama i deci nikada niko ništa slično ne izgovori, kao što govore o meni na društvenim mrežama. A o njihovom političkom delovanju izveštavaću sa još većim entuzijazmom nego ranije", rekla je Barbara za "Alo!"

 

 

Komentari (2)

Aca

09.12.2018 16:03

Velika podrska za Barbaru.Devojka je samo pricala istinu,ali opoziciji to smeta naravno.I sto kaze predsednik,nesme joj niko nista.

Гаги

09.12.2018 17:39

Немој да се једиш дете. Ради свој посао по савести, објективно. Све остало је неважно, или јесте, за острашћене и оне који мисле да су Богом дани.