Aleksandar Marković
Alo / Dejan Briza
Aleksandar Marković

Alo / Dejan Briza

Aleksandar Marković, Foto: Alo / Dejan Briza

* Narodni poslanik SNS Aleksandar Marković osudio napade opozicije na porodicu ministra Nebojše Stefanovića

* Opozcija konstruiše i fabrikuje afere protiv Nebojše Stefanovića

* Zlonamernim lažima  urušavaju odbrambenu industriju Srbije

Povodom napada na porodicu Ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića oglasio se i Aleksandar Marković narodnik poslanik SNS -a.

" Ponovo smo svedoci konstruisanja i fabrikovanja afere a koja za cilj ima diskreditaciju Ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića. Po ko zna koji put pokreće se hajka istih političkih partija i njihovih medija u kojoj se neosnovano optužuje Nebojša Stefanović kao i članovi njegove porodice", rekao je Marković i dodao.

"Bez obzira što ne postoje dokazi, bez obzira što ne postoje argumenti, bez obzira što su sve nadležne institucije reagovale i demantovale te navode, bez obzira što ovim zlonamernim lažima urušavaju odbrambenu industriju Srbije, predstavnici Saveza za Srbiju nastavljaju kampanju laži i izmišljotina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Marković i stiče da opozicija namerno plasira aferu u želji da prikriju svoje afere iz perioda kada su opustošili državnu kasu i osiromašili građane.

"Svakodnevno lansiraju navodne afere protiv čelnika Srpske napredne stranke. Svima je jasno da je pravi razlog za ovo čisto političke prirode i da im je glavni cilj zapravo Aleksandar Vučić koji im je svakodnevna meta" , ističe Marković.

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom