Aleksandar Vučić
printskrin/RTS
Aleksandar Vučić

printskrin/RTS

Aleksandar Vučić, Foto: printskrin/RTS

* Napravljen je snimak ruskog obaveštajca kako srpskom zvaničniku daje novac

* Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naložio je VBA da sprovede hitnu i detaljnu istragu

* Predsednik Vučić će uskoro sazvati sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Jedna zapadna obaveštajna služba u okviru kontraobaveštajnih delatnosti u Srbiji, napravila je snimak na kome se navodno vidi jedan ruski obaveštajac kako daje novac jednom navodno visokopozicioniranom srpskom zvaničniku, sa ciljem da pokvari odnose Srbije i Rusije, kako bi naša zemlja promenila svoju spoljnu politiku i približila se NATO paktu i Zapadu.

S tim u vezi, kako takođe saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić naložio je VBA da sprovede hitnu i detaljnu istragu kako bi se utvrdili svi detalji ove afere i da li su informacije koje su se pojavile u srpskim medijima tačne.

Špijunska afera

Printscreen/YouTube

Špijunska afera, Foto: Printscreen/YouTube

Prema našim saznanjima, predsednik Vučić će uskoro sazvati sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će biti donete odluke o daljem delovanju naših nadležnih državnih organa.

Pročitajte još:

Podsetimo, prema pisanju Radija Slobodna Evropa, ruski diplomata i pripadnik Vojne obaveštajne službe za koga se veruje da je Georgij Kleban snimljen je kako daje novac jednom navodno visokopozicioniranom zvaničniku Srbije, koji je njegova obaveštajna veza u našoj zemlji. Na društvenim mrežama postoji i snimak koji to navodno dokazuje.

CIA je dovela na vlast, a ima dva poslanika - Sledi odluka OVE DRŽAVE: Priznaće nezavisnost Kosova!

AUTOR: Alo.rs/D.N. DATUM I VREME: 19.11.2019. 13:52 - 19.11.2019. 14:19 Predsednik Vučić danas je na konferenciji najavio mogućnost da jedna zemlja promeni svoju odluku o Kosovu i prizna nezavisnost južne srpske pokrajine.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da se VBA bavi mogućom špijunskom aferom u kojoj "ruski špijuni vrbuju srpske agente" i da će kasnije danas imati više informacija o tome.

Snimak špijuna je autentičan!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 20.11.2019. 14:28 - 20.11.2019. 14:42 Najnovije informacije najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo * Pojavio se snimak ruskog obaveštajca kako navodno srpskom zvaničniku daje novac * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naložio je svim službama da sprovedu hitnu i detaljnu istragu * BIA iznela najnovije informacije Na video snimku objavljenom i na Jutjubu, vidi se susret dvojice muškaraca na parkingu, odakle obojica odlaze do automobila jednog od njih.

- Razgovarala sam s predsednikom Vučićem, on je dao nalog Vojno-obaveštajnoj agenciji da slučaj ispita. Još nemamo sve podatke, ukoliko se ispostavi da je sve istina, onda će to biti ozbiljno pitanje i problem za nas. Predsednik je sazvao sastanak u svojstvu vrhovnog komandanta Vojske Srbije i obavesetiće nas o rezultatima istrage - rekla je Ana Brnabić.

Na video snimku objavljenom i na Jutjubu, vidi se susret dvojice muškaraca na parkingu, odakle obojica odlaze do automobila jednog od njih. Navodni "ruski obaveštajac" daje plastičnu kesu "srpskom agentu", koji tu kesu ostavlja u parkiranom automobilu. Dvojica muškaraca zatim odlaze u obližnji kafić, nakon čega se rastaju.

Bonus video - Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost.