Zoran Zaev, Edi Rama
Tanjug/Zoran Žestić
Zoran Zaev, Edi Rama

Tanjug/Zoran Žestić

Zoran Zaev, Edi Rama, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

* Premijeri Albanije i Severne Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev, doputovali su u Beograd

* Na aerodromu Nikola Tesla dočekala ih je ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović

* Sastanak na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Premijeri Albanije i Severne Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev, doputovali su danas popodne u Beograd, a na aerodromu Nikola Tesla dočekala ih je ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Predsednik Srbije na rastanku svom turskom prijatelju preneo važnu poruku!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 22:38 Poseta velikog prijatelja Srbije Redžep Tajip Erdogan,, Aleksandar Vučić, Srbija, poseta, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije ispratio je svog turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana * Ispraćajem na aerodromu završena je njegova dvodnevna poseta Srbiji * Predsednik Vučić pred ispraćaj na Instagramu je napisao srdačnu poruku Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan završio je dvodnevnu posetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" ispratio ga je predsednik Aleksandar Vučić.

 

Dvojica premijera učestvovaće sutra u Novom Sadu na trilateralnom sastanku na poziv i inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a glavna tema biće njegov predlog ustanovljavanja "malog šengena", u cilju boljeg povezivanja tržišta u regionu i uklanjanja barijera u poslovanju i slobodnijem protoku robe, ljudi i usluga na teritoriji tri zemlje.

 

BONUS VIDEO: Delije zaustavile autobus