Dragan Šutanovac
Printscreen
Dragan Šutanovac

Printscreen

Dragan Šutanovac, Foto: Printscreen

Odavno nije tajna da je srpska opozicija poput rogova u vreći i da im je zajedničko samo jedno - želja da se uvale u fotelje i kao što su to godina radili dok su bili na vlasti.

PROČITAJ JOŠ:

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke, a sada član glavnog odbora Dragan Šutanovac, ne propušta priliku da svojim opozicionim kolegama saspe u lice sve što mu smeta, ali i da ukaže na to koliko su nedosledni u svojim stavovima. Ako ih uopšte i imaju.

Dragan Šutanovac

screenshoot/Twitter

Dragan Šutanovac, Foto: screenshoot/Twitter

- Ako je opoziciji problem rešavanje pitanja Kosova bojim se da tako rade samo u korist svoje štete. Ponuditi bolje rešenje je već nešto drugo - napisao je Šutanovac.

Udari vetra nepodnošljivi, temperatura pala za 15 stepeni, ljudi u panici! Za vikend stiže ono najgore! (VIDEO)

AUTOR: Index/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 20:14 Jako nevreme s kišom, gradom, grmljavinom i vrlo snažnim udarima vetra zahvatilo je Miljevce u Dalmaciji. Nevreme, Foto: Youtube printscreen Temperatura je za sat vremena pala za čak 15 stepeni, sa 35 na samo 20 Celzijusa.

Šutanovac je Đilasovcima i ostatku opozicije jasno puručio da im je bolje da ćute ako nemaju nešto pametno da kažu i da bi im bilo pametnije da smisle neko rešenje nego da samo kritikuju.

BONUS VIDEO: