Sergej Trifunović
Printscreen
Sergej Trifunović

Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

- Znajući Sergeja, on kad je frka obično plače, izvinjava se ili beži. Osim kad je sa Panom ili Legijom. Mnogo mi se juče kurčio i kočoperio. To navodi na zaključak da je odlučio da se malo bavi režijom. Kod glumaca u njegovim godinama to nije retka pojava. Em glavnjak, em svi pišu o tebi - naveo je Kovačević pre nekoliko dana na svom nalogu na Tviteru. Na to je ubrzo reagovao sam Trifunović.

- Nisu primitivci i nisu kupljeni i nisu narkomani... Da ne idem dalje.

S druge strane, Pavle Grbović, član Predsedništva PSG-a, rekao je da iza napada na tu političku organizaciju stoje Narodna stranka Vuka Jeremića i Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret. On navodi da je atmosfera koju kreiraju pomenuti politički akteri uzrok napada na Sergeja Trifunovića. 

Prepucavanje i sa Đilasom!

Sergej Trifunović je, nakon što je aktivista PSG-a napadnut u centru Beograda, uputio kritiku na račun Dragana Đilasa. - Kada su prebili Borka, Đilas je zvao na tribinu, a ja na ulice. Kad su pak Đilasu pravili pir ispred kuće, prvi sam pozvao i došao ispred. A vi, gospodo, igrajte se politike i nastavite da pišete saopštenja - napisao je on, a potom se oglasio i Đilas. - Istine radi, ja sam pozvao na proteste u Kruševcu i Beogradu. Sergej je skratio boravak u Amsterdamu da bi bio na protestu i pozvao je ljude na sledeći. Mislim da je vreme da obojica pozovemo sve iskrene opozicionare da prestanu sa međusobnim optužbama. Borimo se protiv istog zla - napisao je Đilas.