Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović
Alo
Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović

Alo

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović, Foto: Alo

O tome najbolje svedoči fotografija koja je nastala 2018. godine, a koju „Alo!“ danas ekskluzivno objavljuje, na rođendanu Hrkalovićeve u Borči, a kome su sve troje prisustvovali i koja svedoči o intimnoj atmosferi koja je vladala na tom skupu.

Na fotografiji se vidi kako Hrkalovićeva i Stepanović plešu u pripitom stanju, a na pomenutom događaju ne samo da je bio prisutan i Kokeza već je sedeo za istim stolom sa njima. Za istim stolom sedeli su i Nebojša Stefanović, tadašnji ministar policije, i Dejan Kovačević, načelnik UKP-a. Na istoj proslavi bio je i Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan, Miloš Vazura!

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović

Alo

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović, Foto: Alo

Slaviša Kokeza je prema našim saznanjima u policiji pomenuo predsednika Višeg suda, Aleksandra Stepanovića čak devet puta, a predsednik Višeg suda juče se oglasio paničnim saopštenjem, u kome je pokušao da se sakrije iza institucije koja mu je poverena da je vodi.

Sve ovo aktuelizuje i nagađanja da je u prisluškivanje, praćenje, a zatim i pripremu likvidacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića umešan i strani faktor pošto je Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Viši sud u Beogradu oglasio se saopštenjem povodom navoda najviših državnih funkcionera i medija da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza tokom saslušanja u SBPOK-u MUP Srbije odbio poligraf jer ga je tako savetovao Stepanović, ocenivši da je reč o „apsolutnoj neistini“.

Hrkalovićeva saslušana

Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović saslušana je u SBPOK-u povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja, saznaje „Alo!“.

- Dijana je na saslušanje došla u društvu čak četiri advokata i na sva pitanja je odgovarala da se ne seća - prenose naši izvori. Bivša državna sekretarka juče je oko 15 časova izašla iz SBPOK-a, a mediji su preneli da je bila u pratnji četiri advokata. Podsetimo, Elez je bosanski kriminalac koji je ranije osuđivan u Srbiji, dok je Belivuk 4. februara uhapšen pod sumnjom da je organizator kriminalne grupe, koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe „Principi“.

- Posebno ističemo današnje navode iz pojedinih medija, u kojima stoji da je na pitanje policijskih službenika zašto ne želi da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, predsednik FSS-a odgovorio da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu, što je apsolutna neistina, budući da predsednik suda ne poznaje imenovanog građanina, pa samim tim nije ni mogao da ga savetuje - saopšteno je juče iz Višeg suda.

Nakon ovog saopštenja juče se oglasio i Vladimir Đukanović, funkcioner SNS-a i narodni poslanik.

- Saopštenje Višeg suda u Beogradu je vrhunac nemorala i bestidnosti. Kao da ga je pisala politička stranka. Neverovatno je da se funkcija predsednika Višeg suda zloupotrebljava za lične obračune i politikantske interese - napisao je Đukanović na društvenoj mreži Parler.

Komentari (1)

Biljana M

02.03.2021 18:55

Kakva druzina. Nemam reci. Prosto sam zanemela.