RASTE NERVOZA KOD LIDERA SZS Stefanović prozreo Đilasove planove: Da li je ovo pravi razlog upada u zgradu RTS-a?

Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da primećuje da raste nervoza kod lidera Saveza za Srbiju koji su danas, kako kaže, pobegli od članova Vlade Srbije.

Demonstranti upali u RTS
Demonstranti upali u RTS, Foto: Tanjug

“Vidim da sve više raste nervoza posle presude Patriku Hou, da se ta nervoza prenosi sa Vuka Jeremića na Dragana Ðilasa i Boška Obradovića. Siguran sam da oni znaju zašto i da su veoma iskusni kada se dođe do teme pranja novca i nenamenskog trošenja sredstava građana Srbije”, rekao je Stefanović za Tanjug u Skupštini Srbije nakon što su Obradović i još nekoliko opozicionih poslanika izveli performans ispred zgrade parlamenta.

Možda je, kaže Stefanović, i upad u RTS bio pokušaj da se pronađu ugovori Dragana Ðilasa kojima su, kako dodaje, njegove kompanije ostvarile višemilionsku korist na štetu građana Srbije.

“Kada razmislim, možda je i taj upad, pored pokušaja da se provociraju novinari i da se vrši pritisak na uređivačku politiku bio i pokušaj da se nađu ti Ðilasovi ugovori”, rekao je Stefanović.

Očigledno je, kaže ministar, da javnost neće dobiti odgovore pitanja kako su (lideri Saveza za Srbiju) “zarađivali” milijarde dinara novca građana Srbije dok su bili na vlasti, kako su dobijali milione evra od stranih kompanija čiji su čelnici uhapšeni i osuđeni u korupcionaškim aferama.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

“Očigledno je da se od tih pitanja beži kao što su pobegli od članova Vlade Srbije i nisu smeli da se suoce sa nama, iako smo mi ušli na glavni ulaz, prošli, seli na naša mesta i bili spremni da ih pogledamo u oči. Njihova mesta su ostala prazna, to dovoljno govori o njima”, rekao je Stefanović.

Premijerka i ministri danas su odgovarali na poslanička pitanja u Skupštini Srbije, a poslanici Saveza za Srbiju su to bojkotovali.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: jana
  29/03/2019 - 08:10
  Sve je moguce klada su u pitanju Đilas Jeremic i ostatk ekipe, ako postoje bilo kakvi dokazi za njihove malverzacije naravno da im je u interesu da se to uništi.
 • Korisnik: Miki
  29/03/2019 - 06:40
  Naravno da je prezreo Đilasove namere!
 • Korisnik: Ana
  28/03/2019 - 23:48
  Opozicija ne zna vise gde bije, strasno.
 • Korisnik: milos
  28/03/2019 - 23:07
  Verujem da su zbog ugovora upali u RTS.
 • Korisnik: Maja
  28/03/2019 - 22:56
  I opozicionari su ponovo razotkriveni!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi