Nebojša Stefanović
Alo!/ Rajko Ristić
Nebojša Stefanović

Alo!/ Rajko Ristić

Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Kako je dodao, policijski službenici su bili prisutni sve vreme tokom okupljanja građana ispred pekare u Borči koji su se organizovali putem društvenih mreža kako bi izrazili negodovanje zbog radnika koji se slikao sa dvoglavim orlom koji simboliše Veliku Albaniju, i obezbeđivali da ne dođe do narušavanja javnog reda i mira.

NE MORAJU ISKLJUČIVO U NEMAČKU Ova država odmah zapošljava najbolje diplomce

"O svemu su pravovremeno obavestili nadležno tužilaštvo, koje im je naložilo da dostave izveštaj. Pomenuto okupljanje je proteklo bez ijednog incidenta i policija nije, niti će dozvoliti da dođe do narušavanja javnog reda i mira", rekao je Stefanović.

AMERIČKI EMBARGO STUPIO NA SNAGU! Novi udarac na Ruse, zakucan poslednji ekser na kovčeg odnosa Rusije i SAD?!

On je apelovao na građane koji su protestovali da ne zaborave da je Beograd oduvek bio i ostao miroljubiv i domaćinski grad, a "prištinske političare i njihove partnere u Beogradu" podsetio da uprkos njihovim konstantnim širenjima huškačke propagande ne mogu sakriti istinu.

ALBANAC PROVOCIRAO USRED BEOGRADA Vlasniku koji je razbesneo Srbe u pekari ostavili jeziv "poklon"! Potez koji je podelio zemlju! (FOTO)

"Istina je da tokom protesta u Borči ni jedno staklo nije naprslo na pomenutoj pekari, dok, s druge strane, ceo svet redovno svedoči desetinama lomljenja, paljenja i krađa imovine, kao i svakodnevnim napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji", rekao je ministar unutrašnjih poslova.