Rada Trajković, Bernar Kušner
Printscreen

 

Rada Trajković, Bernar Kušner, Foto: Printscreen

Pre gotovo 10 godina, tačnije u martu 2010. Rada Trajković, tadašnja direktorka Doma zdravlja u Gračanici, pokazala je nedvosmisleno na čijoj je strani.

Rada Trajović, perjanica Saveza za Srbiju i glavna uzdanica Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, podržala je Albance na izborima na Kosovu i Metohiji i još jednom pljunula Srbima u lice.

Naime, te 2010. godine na pitanje novinara da li je učestvovao u trgovini organima u slučaju "žuta kuća" tadašnji šef francuske diplomatije Bernar Kušner se najpre nasmejao, a potom novinaru rekao: "Da li ste bolesni?" "Šta je to žuta kuća", upitao je Kušner.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

Nakon razgovora sa Radom Trajković, koja je u to vreme bila direktor Doma zdravlja u Gračanici, novinari su Kušnera upitali o tvrdnjama porodica otetih kosovskih Srba da je i on učestvovao u trgovini organima njihovih rođaka.

Kušner se najpre nasmejao na to pitanje, a potom upitao novinara: "Da li ste bolesni? Nemojte da verujete u sve što se kaže. Šta to znači da smo Rada i ja uzimali leševe da krademo organe", rekao je šef francuske diplomatije.

Rada Trajković, Foto: Printscreen

Kušner se smejao dok je odgovarao na pitanje u vezi sa Žutom kućom, a još gore jeste što se i Rada samo smeškala i ni jednom jedinom rečju ga nije osporila.

Na pitanje novinara kakav je njegov stav o slučaju "žuta kuća" gde su, po tvrdnjama svedoka, na severu Albanije otetim Srbima uzimani organi, Kušner je odgovorio kontrapitanjem: "Šta je to žuta kuća?".

"Morate ići da se kontrolišete. Oni koji to kažu su idioti i ubice", rekao je Kušner u prisustvu Rade Trajković koja je kasnije izjavila da joj je "sa profesionalne, ali i sa političke tačke gledišta razumljiva Kušnerova reakcija na novinarsko pitanje o slučaju "žuta kuća".

Prpčitajte još:

Sve ovo je na društvenoj mreži Tviter obelodanio Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke. On je, naime, objavio snimak koji je Rada Trajković davno zaboravila.

Krsto Janjušević, Foto: FOTO: promo

On je uz video napisao sledeće:

"Rada, Đilasova “Trajkofrtaljka" se cereka na pitanje o "žutoj kući"
Ima li ovo dno dna?", napisao je Krsto Janjušević.

Kako je to sve izgledalo pogledajte:

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (2)

Marija

06.10.2019 09:37

Dugo je plivao ovaj snimak,Ima slicni snimaka i za druge foteljase, ali jos nije njihovo vreme doslo,Od ove slike narod nece bolje ziveti a o doticnim na slici imamo misljenje i bolje da ih ne vidimo,

Vladimir

06.10.2019 12:45

Jedva čekam da neko u Skupštini predloži Pravo prve noći jer ce sigurno biti usvojeno.