Goran Vesić
Alo!/ Rajko Ristić
Goran Vesić

Alo!/ Rajko Ristić

Goran Vesić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Večeras je fašista Dragan Đilas, čija je jedina politika da se prolije krv beogradskim ulicama, ponovo poslao svoje plaćenike ispred zgrade u kojoj živi moja porodica da joj prete - obavestio je javnost Goran Vesić.

On je u daljem tekstu koji je objavio na svom fejsbuk nalogu odgovorio Đilasu:

Pročitajte još:

- E pa fašisto, ja ispred tvoje zgrade koja je udaljena manje od kilometar od moje neću dovoditi nikoga mada znam gde živiš. Ja ne mislim da je tvoja porodica kriva zato što ti prizivaš nesreću i krv u Srbiji - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda, a potom dodao:

- I zapamti. Možeš da tražiš svaki dan, kao što inače radiš, da me ubiju ali ja ću da nastavim da gradim Beograd koji je zapostavljen 40 godina. Da uređujem ulice, bulevare, parkove i trgove - sve što nisi znao da urediš dodao je Vesić.

Ko je moćnik koji se krije iza lokalne šabačke televizije i zašto narod godinama ćuti?

AUTOR: Alo.rs/ Kurir/ M. I. DATUM I VREME: 19.10.2019. 10:11 Ovako nikad nije bilo. Plate nam kasne, a kad ćemo i koliko od tog dugovanja da dobijemo, ne znamo, pričaju zaposleni.

On je poručio Draganu Đilasu da se može "truditi da ga ubiju ali će Beograd imati cevi iz kojih će teći kvalitetna voda, a ne Đilasova rđa".

- Mogu da mi prete ali će Beograd da ima kvalitetne kontejnere a ne Đilasove, podzemne, koji su se raspali a na kojima si krao - istakao je Vesić.

- Neka me ubiju ali ću do poslednjeg dana da odlazim na posao, da obilazim svako gradilište i da radim sve da Beograd ponovo živi posle 20 godina zapostavljanja i krađe u čemu si ti učestvovao - dodao je Goran Vesić.

On je napomenuo da "ono što su Đilas i njegovi plaćenici ukrali dok su vladali Beogradom sada on popravlja i da to nije lako, ali da vredi rizikovati i život jer to radi zbog Beograđana i zato što voli Beograd".

Rada Trajković Dragan Đilas

printscreen

Foto: printscreen

- Zato ne vrede tvoje pretnje fašisto. Ja se ne plašim. To lopov i trgovac sekundama nikada neće moći da razume. Ne može svako da se kupi a ne može svako da se uplaši i ubije. Zato ne vredi Đilas, ne ide - istakao je zamenik gradonačelnika Beograda.

- I još jednom da ti kažem. Desi li se nešto bilo kom članu moje porodice lično ćeš biti odgovoran. Za svaku njihovu suzu ćeš da platiš. Kao što ćeš odgovarati za svaku kap krvi koja se bude prolila u tvojom fašističkim pirovima. Za lopovluk i krađe si već počeo da odgovaraš, hvala Bogu - upozorio je Vesić Đilasa.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu