Goran Vesić
Printscreen
Goran Vesić

Printscreen

Goran Vesić, Foto: Printscreen

Sastanak opozicije u prostorijama lokalne samouprave!? Koliko se sećam na prethodnim sastancima na Fakultetu političkih nauka jedan od najvažnijih zahteva ove iste opozicije je bio da se ne dozvoli državnim funkcionerima da obavljaju političke aktivnosti na državnim funkcijama, odnosno da se ne koriste državni resursi u političkim aktivnostima.

Čak su Vladimira Orlića i mene neki novinari pitali kojim kolima smo došli na Fakultet političkih nauka pa nisu bili mnogo srećni kada se ispostavilo da smo došli privatnim automobilima.

VESIĆ NAJAVIO SPEKTAKL! Biće milion posetilaca, a nastupiće više od 15 zvezda! Ovo postaje tradicija!

Šta je sastanak opozicionih lidera zgradi opštine Stari Grad nego korišćenje državnih resursa u stranačke svrhe? Naravno, novinari koji su nama postavljali pitanja njih neće ni smeti to da pitaju. Ali to je Dragan Đilas. On bi i kolegijume svoje privatne firme držao u državnim prostorijama. Ali tako Đilas razume politiku da sve pripada njemu.

BEOGRAD NA PRVOM MESTU U SVETU! OPŠTA NAVALA STRANACA! Ne samo što je NAJBOLJI zbog dobrog provoda i noćnog života, već nudi nešto MNOGO BOLJE i privlačnije! (VIDEO)

VESIĆ NAJAVIO SMANJENJE GUŽVI Do 1. septembra biće završeni radovi u OVIM beogradskim ulicama

ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI DVA DEPOA Evo kako danas izgleda Istorijski arhiv Beograda (FOTO)

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete