Siniša Mali
Tanjug/Sava Radovanović
Siniša Mali

Tanjug/Sava Radovanović

Siniša Mali, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Pročitajte još:

 

"Pokušali su da upadnu na nečije radno mesto, napali su žene koje tu rade, a sa kojima sam imao priliku da sarađujem dok sam bio gradonačelnik Beograda. Takvo divljačko ponašanje ne sme da bude slika naše političke scene, to nije Srbija za koju se borimo. Svakog dana idu korak dalje i otkrivaju svoja prava lica. Šta možemo da očekujemo sutra, da napadnu neke druge, nemoćne ljude? To su ljudi koji nemaju svoj politički program i znaju da nemaju šta da ponude građanima. Upravo zato misle da na ovaj divljački način mogu da stignu do svog cilja.
U redu je mirno šetati i iskazati nezadovoljstvo, ali ovo je nešto sasvim drugo, ovo je ponašanje koje ne sme da prodje nekažnjeno", ističe ministar.

Preporučujemo i ovo:

 

Podsetimo, dok se u Skupštini grada Beograda jutros održavala Sednica za rodnu ravnopravnost, ispred zgrade su stigli Boško Obradović i Đilasova opozicija koji na silu pokušavaju da upadnu u zgradu skupštine.

Zaposlene osobe ženskog pola samoinicijativno su im se suprotstavile i nisu im dozvolile da upadnu unutra.

 

Tom prilikom pozlilo je Svetlani Tišljarević koja je hrabro sa ostalim damama demonstrirala šta misli o nasilnom pokušaju upada Boškovih huligana.