Vojislav Šešelj
Tanjug/Dragan Kujundžić
Vojislav Šešelj

Tanjug/Dragan Kujundžić

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Zato smatram da je jedina prava i ispravna odluka da se povučem iz organizacije koju je on osnovao i da borbu za ostvarenje ideala u koje bezrezervno verujem nastavim samostalno - naveo je Šarović.

On je dodao da je u SRS proveo više od dve decenije, te da je u prethodne 23 godine SRS bila organizacija kroz koju je, istakao je, dao svoj doprinos u borbi za ostvarenje srpskih nacionalnih interesa i dobrobiti svih građana.

Lider SRS-a Vojislav Šešelj prokomentarisao je za „Alo!“ odlazak jednog od najodanijih saradnika sa kojim se, prema pisanju medija, poslednjih dana žestoko sukobljavao na sednicama stranke.

Nemanja Šarović

Alo!/Dejan Briza

Nemanja Šarović, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Cenim njegov postupak da podnese ostavku pošto je očigledno shvatio da sukobljavanje sa strankom nikom nije u interesu. Krenuo je svojim putem i želim mu uspeh - rekao je Šešelj, a na konstataciju da je upravo Šarović decenijama bio jedno od zaštitnih lica radikala, naveo je:

- E pa decenije protutnjaše s vihorom. Na korektan način je napustio stranku, a šta je bilo pre toga, bilo je. Stvarno mu želim sreću u daljem radu i životu i želim sve najbolje njegovoj porodici. Ostaće mi u lepom sećanju dani naše saradnje, a sve ono loše možemo i da zaboravimo - rekao je Šešelj.

Pročitajte još: