Podrška lekarima i medicinskom osoblju
Facebook/Goran Vesić
Podrška lekarima i medicinskom osoblju

Facebook/Goran Vesić

Podrška lekarima i medicinskom osoblju, Foto: Facebook/Goran Vesić

- Srećan sam i ponosan zato što su Beograđani još jednom pokazali svoje veliko srce! - napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

- Želeli smo da se zahvalimo našim lekarima, medicinskim sestrama i zdravstvenim radnicima na herojskoj borbi koju vode u bolnicama da sačuvaju zdravlje i živote ljudi - dodao je zamenik gradonačelnika Beograda.

On je rekao da je u ime svih Beograđanki i Beograđana zamolio kompaniju koja je zakupila ovaj oglasni prostor da ga ustupi svom Gradu kako bismo iskazali zahvalnost našim lekarima i medicinskim sestrama.

- Zamolio sam i kompaniju koja je vlasnik bilborda da nam pomogne u postavljanju naših poruka podrške - istakao je Vesić.

- NIJEDNOG TRENUTKA NISU SE DVOUMILI, POKAZALI SU JEDINSTVO I SOLIDARNOST, OSTAVILI PO STRANI MARKETING I PROFIT I ZAJEDNO SA GRADOM BEOGRADOM PRUŽILI PODRŠKU NAŠIM HEROJIMA LEKARIMA I MEDICINSKIM SESTRAMA - dodao je zamenik gradonačelnika.

- Hvala im na tome! Ovo je pravo lice Beograda. Hvala našim lekarima i medicinskim sestrama! Zajedno pobeđujemo! - zaključio je Goran Vesić.