Milojko Pantić
Youtube/Mala Mimi
Milojko Pantić u Pančevu

Privatna arhiva

Milojko Pantić u Pančevu, Foto: Privatna arhiva

- Srbija je zapalila ratni požar, uništila Jugoslaviju, a zatim dozvolila da Srbiju zbog Kosova bombarduju saveznici iz oba svetska rata - rekao je Pantić u Topoli.

Pročitajte još:

 

On je izjednačio najveću klanicu Srba, zloglasni Jasenovac, i sve ostalo, relativizujući najmonstruozniji zločin na Balkanu svih vremena. Kao da to nije bilo dovoljno, pa je unizio srpske žrtve, ali i opravdao NATO bombardovanje.

Sem toga, otvoreno je priznao Kosovo, govoreći o problemima u „bivšoj južnoj pokrajini“.
- Kosovo i Metohija nisu srce i duša Srbije, to je lažna nacionalistička izmišljotina - kazao je on, pozivajući potom na smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sportski novinar i televizijski voditelj Dejan Anđus za „Alo!“ kaže da Pantić nema pojma o politici, da luduje s promašenim likovima, a da bi sigurno pričao drugu priču „da mu je Vučić posvetio pažnju“.

Dejan Anđus

Alo!/Vladimir Marković

Dejan Anđus, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Milojko je moj prijatelj, svakako neuporedivo manji nego što mi je to bio predsednik Vučić, tako da nisam baš raspoložen za ovu temu. Panta je legenda sportskog novinarstva i ujedno pojma nema o politici. Tu je antitalenat i amater, samo bez veze luduje s promašenim likovima. Ipak, kao legendi komentatorstva načinjen mu je nenameran greh, pa je sada ljut. Da mu je Vučić posvetio malo makar zvezdaške pažnje i pozvao ga na razgovor da sasluša njegove probleme, priča bi bila potpuno drugačija, i danas Panta ne bi bio sumanuti neprijatelj i služio za sprdnju. Ponavljam, Panta je deo naših života i mladosti, ali sada je preterao i situacija je odmakla - kazao je Anđus.

Pročitajte i ovo:

 

Srpska lista kritikovala je Milojka Pantića zbog izjava, navodeći da takvi kao Pantić zaslužuju jedino prezir.

- To da je Savezu za Srbiju, Jeremiću, Đilasu i Obradoviću Kosovo i Metohija izmišljotina, balast kojeg se treba osloboditi i teret koga se treba rešiti, poznato je odavno, a to je potvrdio i njihov glasnogovornik Milojko Pantić. Neko kome je Jasenovac simbol mržnje Srba prema Hrvatima, a Kosovo i Metohija lažna nacistička izmišljotina, ne zaslužuje ništa drugo nego prezir i da se pošalje tamo gde mu je i mesto - u takozvani Savez za Srbiju - naveli su iz SL-a.

Đuka: Oduševljen sam Pantićevim govorom

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović kaže da je on Pantićevim govorom oduševljen i da mu je čak veoma zahvalan.

- Mogu samo da se zahvalim gospodinu Milojku na svim govorima koje drži. Pozvao bih sve televizije da ga svakodnevno zovu da gostuje kod njih da bi objašnjavao te svoje stavove, koji su inače stavovi Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića. Hvala mu što je pojasnio njihovu politiku, koju oni ne smeju javno da obrazlažu, pa zato je Milojko to morao uraditi umesto njih. Ja sam tačno osetio da iz njegovih usta oni progovaraju. Milojko je očigledno zbog žene u Hrvatskoj malo odlepio, ali samo neka nastavi s govorima i nek nastavi da pojašnjava stavove ove trojice - rekao je Đukanović.

 

 

Komentari (8)

Maja

02.03.2019 08:17

To govore oni kojima je Srbija usputna stanica, percepcija sopstvene gluposti i karakternih ospobina svojstvenih egoisticnom bicu.

Laki

02.03.2019 08:21

E moj Milojko, sta ti ovo trebalo....? Zar i ti uz ove narkomane , lopove i propalice...? Za svaku osudu...

Nikoletka

02.03.2019 08:25

Milojko bi mogao malo da obnovi gradivo

Tamara

02.03.2019 08:45

Pored ovakvih srba nama neprijatelj ne treba.

Pera

02.03.2019 08:52

Uzeleo se covek komentarisanja, ali ova utakmica nema kraj. Treba da se zapita kako ce ljudima da pogleda u oci na ulici posle ovih izjava.

Aca

02.03.2019 09:50

Svi znaju da osuđuju,a niko ne zna da ponudi rešenje!

sasa

02.03.2019 10:10

Ovaj Milojko se najeo bunike.

kiza

02.03.2019 15:41

E Panticu, Panticu.