SZO
printscreen
SZO

printscreen

Foto: printscreen

 

* Ministar zdravlja Zlatibor Lončar saopštio posle važnog sastanka

* Srbiji ponuđeno da ima svog predstavnika

* Organizacija pod okriljem UN važi za jednu od najmoćnijih na svetu

 

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sastao se danas u sedištu Svetske zdravstvene organizacije (World Health Organisation) u Kopenhagenu sa novoizabranim direktorom ove organizacije za Evropu, dr Hansom Klugeom.

Pevačica postavljena na mesto premijera Srbije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 11:26 - 17.09.2019. 11:43 Strašan propust za koji ne postoji adekvatno opravdanje.

Tom prilikom, novi direktor WHO za Evropu ponudio je Srbiji da ima svog predstavnika u Bordu direktora ove organizacije.

Putin odlučuje o Kosovu! Ako odgovor bude potvrdan - to će značiti samo jedno!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 08:29 Postoji realna mogućnost da Rusija preuzme aktivno učešće u dijalogu Beograda i Prištine, što bi za našu zemlju bilo od neizmernog značaja imajući u vidu da bi pozicija Srbije time bila znatno ojačana.

To će biti prvi put da Srbija i naš zdravstveni sistem dobiju ovako visoko pozicionirano mesto u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Ujedno, kako ističu u Ministarstvu zdravlja, to je još jedna potvrda rezultata koje je Srbija ostvarila poslednjih godina na polju reformi i kvaliteta zdravstvenog sistema.

Pročitajte i:

 

Komentari (2)

Fodor

17.09.2019 14:01

Ko ne bi zaplakao na mukama i tragediji našeg napaćenog naroda na Kosmetu.

Goran

17.09.2019 14:02

Strašno šta se sve dešavalo. Svakog zločinca treba naći i kazniti.