Zorana Mihajlović
Alo!
Savez za Srbiju

Alo! Vladimir Marković

Savez za Srbiju , Foto: Alo! Vladimir Marković

Podržao ga je ni manje ni više nego Boško Obradović, šef Dveri, koji je poručio da mu je muka od licemerja i da je „Sergej kriv samo zato što stvari naziva pravim imenom“.

- Muka mi je ovog licemerja. Kriv je Sergej Trifunović što stvari naziva pravim imenom, a ološ i barabe nam uništiše živote, opljačkaše državu, oteraše decu u inostranstvo, svaki dan gaze naše dostojanstvo i zdrav razum. I mi treba fino sa njima i njihovim slugama. Bagra ne razume finoću! - napisao je Obradović.

Sergej je, podsetimo, novinarku nazvao prostitutkom rekavši da emisija koju vodi postoji isključivo „da ne bi radila za 150 evra po satu“, a da će kad on postane predsednik njegove pristalice moći da je imaju za 50 evra.

Kada su stigle osude od UNS-a, NUN-a, RTS-a i brojnih političara i građana, Sergej se „izvinjavao“:

Sergej Trifunović

Youtube Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Youtube Printscreen

- Izvinjavam se građanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene Oliveri Jovićević što sam njeno zlodelovanje uporedio sa najstarijim zanatom. Očekujem da se sada UNS i NUNS izvine novinarima što su takvu osobu uporedili s njima. Idemo na vesti iz sporta - napisao je Sergej „kajući se“.

Pročitajte još:

Ministarka građevine Zorana Mihajlović za „Alo!“ kaže da bi Sergej i Boško, koji danas pričaju ovakve stvari, sutra mogli da tuku svakog ko im se ne sviđa.

- Ma sram ih bilo! To je, znači, način na koji bi se ponašali sutra da im kojim slučajem građani daju poverenje. Nasilje je jedino ime njihove politike, a to građani, verujem, neće. Mislim da svi treba da osudimo takve reči. Danas takve reči, a sutra bi tukli? - kazala je ministarka.

I Marija Obradović, potpredsednica SNS-a, zgrožena je rečnikom i ponašanjem ovih opozicionara.

Marija Obradović

E-stock / Miloš Rafailović

Marija Obradović, Foto: E-stock / Miloš Rafailović

- Ovo mora da je Bošku neki stari tvit iz 2008. godine ili tako nešto, pa mu se pomešalo... Ovo je pričao pre za Đilasa i Jeremića, a sad... On priča o licemerju?! Sramota. Mada narod vidi sve, zato se Boško i uzda u bojkot, inače... pukli su - navela je ona. 

Sram te bilo, Vladimire Todoriću!

Sramna Trifunovićeva objava oduševila je i Vladimira Todorića, člana Predsedništva Narodne stranke Vuka Jeremića. Na Sergejovu tvrdnju da novinarka „radi za 150 evra po satu“, Todorić je bez blama konstatovao da je 150 evra mnogo.

 Bonus video: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!