Funkcioneri SPS-a u Plandištu, Branko Malović
Alo.rs
Funkcioneri SPS-a u Plandištu pristupili SNS-u

Alo.rs

Funkcioneri SPS-a u Plandištu, Branko Malović

Među njima je sada već bivši predsednik Opštinskog odbora i član Glavnog odbora SPS Miroslav Petrović, predsednik Mesnog odbora Plandište Milorad Stojilkovski, predsednica Foruma žena koja ujedno obavlja i funkciju većnika Tanja Petrović, predsednica omladine i odbornik Vladana Ilijevski.

Petrović je nakon potpisivanja pristupnica na konferenciji istakao da im se ostvarila želja da budu deo stranke koja predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem sprovodi program i politiku koja daje rezultate, koja donosi razvoj i prosparitet, boljitak za sve građane.

“Zahvaljujem se Srpskoj naprednoj stranci i potpredsedniku izvršnog odbora Branku Maloviću, koji su prepoznali naš potencijal i danas nas i zvanično primili u svoj tim”.

Funkcioneri SPS-a u Plandištu pristupili SNS-u

Alo.rs

Funkcioneri SPS-a u Plandištu, Branko Malović

Predsednik Opštinskog odbora SNS u Plandištu Jovan Repac poželeo je dobrodošlicu novim članovima istakavši da je SNS jedna velika porodica u kojoj se svi trude da zajedničkim radom, i maksimalnim angažovanjem ostvare što bolje rezultate na unapređenju života građana.

“Postigli smo mnogo bolji rezultat na izborima nego 2016. godine i samim tim dobili još veću obavezu da radimo još bolje. Građani su prepoznali izuzetnu posvećenost naše stranke rešavanju ozbiljnih problema i podizanju standarda gradana. Upravo zbog takve politike koju predvodi naš predsednik Aleksandar Vučić podrška građana raste a i danas vidimo nova lica u opštinskom odboru”.


Da podsetimo SNS je na izborima u Plandištu osvojio 14 mandata od 19 koliko broji lokalni parlament.