Zorana Mihajlović
Alo!/Vladimir Marković
Novica Tončev

Arhiva Alo!

Novica Tončev, Foto: Arhiva Alo!

Novica Tončev, potpredsednik SPS-a, poručio je Mihajlovićevoj da je uvek imala njihovu podršku te da nema opravdanih razloga za paranoju ni prozivke.

Pročitajte još:

- SPS je naš partner u Vladi, ali koji i ne bi baš da se zameri bilo kome kada mu napadaju koalicionog partnera - navela je ona za jedan dnevni list. Kaže da joj se čini da je SPS uvek spreman „velikodušno” da prepusti donošenje teških odluka nekom drugom i da SNS voli najviše odmah posle izbora, dok se ne formira Vlada.

"Obradović građanima nudi sve banalnije izmišljotine"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 18.11.2019. 18:18 Oglasio se narodni poslanik i član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе Vladimir Orlić.

- I kad vidim kako su prošli svi koji su bili sa socijalistima, od bračnog para Milošević, preko Koštunice i Tadića... sve to poziva na oprez - ocenjuje Mihajlovićeva i podseća da lider SPS-a Ivica Dačić ove godine slavi „ne tako mali jubilej”, a to je 15 godina provedenih na vlasti i uz vlast posle petooktobarskih promena.

Diskriminacija:  Zorana Mihajlović

Dejan Briza

Zorana Mihajlović, Foto: Dejan Briza

S druge strane, potpredsednik SPS-a Novica Tončev tvrdi da socijalisti nikada nisu bežali od odgovornosti za najteže državne odluke.

Zorani kabinet sija, a koridori u kanalu! (FOTO)

AUTOR: Ekipa Alo! DATUM I VREME: 05.12.2018. 07:34 Da su proteklog vikenda u kabinetu Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, bili vredni jedino majstori, pokazuju i fotografije sveže okrečene kancelarije do kojih je „Alo!" došao. Kabinet Zorane Mihajlović, Foto: Alo! I sama Mihajlovićeva je juče priznala da je krečenja bilo!

- Suština bitisanja u vlasti je upravo preuzimanje odgovornosti i za rezultate i za poraze, a mi smo po prirodi pobednici i takvu politiku vodimo. Naša kardinalna partijska greška je skromnost i to što ne volimo u svakoj situaciji da se namećemo, naročito onda kada se od nas ne traži mišljenje. Zorana u svom resoru, kao srpski ministar, i pre izbora i posle njih, uvek ima od nas podršku za državotvorne i infrastrukturne projekte iz kojih stoji cela Vlada Srbije - rekao je Tončev za „Alo!” i dodao:

Pročitajte još:

- Nema opravdanih razloga za paranoju i prozivke. Socijalisti svoj partnerski odnos i lojalnost pokazuju tamo gde se najbitnije odluke donose - a to su Vlada i Skupština. Da li smo ikada glasali protiv predloga SNS-a i gurali mu klipove u točkove? Kao koalicioni partner SNS ništa dosada nismo minirali što je u interesu države.

Zorana Mihajlović

Alo / Vladimir Marković

Zorana Mihajlović, Foto: Alo / Vladimir Marković

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"