Slava SRS
Alo! Vladimir Marković
Slava SRS

Alo! Vladimir Marković

Slava SRS, Foto: Alo! Vladimir Marković

I u slavskom govoru šef SRS-a Vojislav Šešelj, naravno, bavio se politikom, a posebno se osvrnuo na trenutnu situaciju u Venecueli, još jednom dajući podršku Nikolasu Maduru, predsedniku Venecuele. Nakon govora, a pre nego što je poslužena hrana, zatražio je da se otpeva stranačka himna „Sprem’te se, sprem’te, četnici“.

Pročitajte još:

 

Slava SRS

Alo! Vladimir Marković

Slava SRS, Foto: Alo! Vladimir Marković

Tu pesmu, specijalno za radikale, izvela je pevačica Aleksandra Padrov, dugogodišnja solistkinja Radio-televizije Vojvodine i profesor solo pevanja, koja je letos prodala kuću u Hrtkovcima lideru radikala, kada se i upoznala s njim. Ona je, otkrio nam je Šešelj, u međuvremenu postala član SRS-a, pa je bilo sasvim normalno, kaže on, da takva umetnica zapeva na slavi.

Slava SRS

Alo! Vladimir Marković

Slava SRS, Foto: Alo! Vladimir Marković

 

Sveta tri jerarha simbol jedinstva

- Sveta tri jerarha bili su najistaknutiji teolozi, filozofi i oci crkve, kako ih nazivaju još od četvrtog veka nove ere. Smatra se da su svojim znanjem i pameću dostigli nivo Hristovih najbližih učenika. Ono što je motivisalo naše stare, radikale iz devetnaestog veka, da za krsnu slavu naše partije uzmu baš ova tri sveca, bili su njihova pamet, njihovo znanje i njihovo insistiranje na jedinstvu - kazao je juče Šešelj tokom svog govora.

 - Ona peva predivno, profesor je pevanja i svi uživamo kada je slušamo. Nakon što mi je prodala kuću, nastavila je na bude u kontaktu s nama i učlanila se u našu stranku. Veoma sam srećan što su danas s nama i ambasadori Belorusije i Azerbejdžana, predstavnici diplomatskog kora iz ambasada Rusije, Venecuele i Kine, kao i svi članovi Predsedničkog kolegijuma i Centralne otadžbinske uprave - rekao je Šešelj za naš list, dok je Aleksandra pevala „Vidovdan“, a potom i sve druge pesme koje radikali vole da slušaju.

Uz pečenje i dobru muziku, slavlje je, razume se, potrajalo...

 

 

 

Slava SRS

Alo! Vladimir Marković

Slava SRS, Foto: Alo! Vladimir Marković

 

Aleksandra: Čast je pevati za Šešelja

Čast je pevati za Šešelja Aleksandra Padrov za „Alo!“ kaže da joj je bila ogromna čast da peva pred stranačkim šefom i kolegama, ali i da je imala tremu.

- Ovo je za meni bio i stranački zadatak, ali i pevala sam iz zadovoljstva i ljubavi. Prvi put sam pevala na ovakvom skupu stranke i mnogo sam srećna što sam vrlo lepo dočekana. Osećala sam se kao kod kuće - rekla sam je ona.