Vladimir Putin
EPA
Vladimir Putin

EPA

Vladimir Putin, Foto: EPA

 

* Špijunska afera uzdrmala javnost u Srbiji i Rusiji

* Objavljen je autentičan video snimak

* Na njemu se vidi kako navodno "ruski agent" daje novac "srpskom agentu"

Povodom istrage o snimku na kojem se vidi ruski obaveštajac kako navodno predaje novac srpskom agentu Kremlj je saopštio da je siguran da ništa ne može da naruši odnose između Moskve i Beograda.

Pročitajte još:

Špijunska afera

Printscreen/YouTube

Špijunska afera, Foto: Printscreen/YouTube

- Prvo, ne znamo kakav je to incident i to tek treba da se utvrdi. To nije pitanje predsedničke administracije, ali siguran sam da su odnosi Rusije i Srbije toliko posebni – partnerski, bratski, saveznički da na to ništa ne može da utiče - odgovorio je Peskov na pitanje da li će ovaj incident uticati na dalje odnose dveju zemalja.

Dve najveće svetske sile započele žestok obračun! Špijunska afera dokaz dešavanja krupnih stvari u našoj zemlji!

AUTOR: Alo.rs/D.R. DATUM I VREME: 20.11.2019. 22:03 Senke službi nad Srbijom! Špijunaža, BIA, GRU, Foto: Printscreen * Na teritoriji naše zemlje započet je žestoki rat obaveštajnih službi najvećih svetskih sila * Najbolji znak da se dešavaju krupne, a možda i sudbonosne stvari koje bi mogle da utiču na budućnost Srbije * Akter špijunske afere je uski diplomata i pripadnik vojne obaveštajne službe GRU Na teritoriji naše zemlje započet je žestoki rat obaveštajnih službi najvećih svetskih sila.

Da podsetimo, navodni "ruski obaveštajac" daje plastičnu kesu "srpskom agentu", koji tu kesu ostavlja u parkiranom automobilu. Dvojica muškaraca zatim odlaze u obližnji kafić, nakon čega se rastaju.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"