Branko Ružić
Alo / Dejan Briza
Branko Ružić

Alo / Dejan Briza

Branko Ružić, Foto: Alo / Dejan Briza

Prenosimo njegovu izjavu u celosti:

Lojalnost, požrtvovanost, iskrenost, posvećenost i hrabrost u borbi za bolju Srbiju su vrednosti koje tri decenije baštinimo.

Od toga socijalisti nikada nisu odstupili, niti će to uraditi danas, kada je pravni poredak naše države na udaru, kada su napadnute institucije u višednevnom huliganskom piru destruktivne manjine demonstranata koji smatraju da je moguće oteti vlast i legitimitet građana na ulici.

Politička stabilnost, normalnost i zdravlje nacije mora biti imperativ svih pravdoljubivih građana, kojoj god političkoj opciji da pripadaju.

Vučiću možemo samo biti vetar u jedra, a nikako, kako se zlurado i tendenciozno insinuira izdajnici koji mu rade nešto iza leđa.

Zatražiću hitno izjašnjenje posebnog savetnika pri kabinetu u ministarstvu, i svakako da bilo ko, ko deli vrednosti koje su anticivilizacijske i u suprotnosti sa ciljevima Vlade i SPS, prosto prirodno ne pripada našoj državotvornoj opciji. Odgovorno tvrdim da među mojim saradnicima takvih nema, niti će ih ikada biti.

Međutim, takodje, niti jedan zdravorazumski nastrojen građanin ne može da poveruje da fotografija stara dve godine, rođaka nekog od službenika u bilo čijem kabinetu predstavlja dokaz o nekoj navodnoj veleizdaji.

Apelujem na urednike medija da ne prave iskonstruisane konfrontacije SPS sa SNS. Srbija je jedna jedina, na udaru je, i moramo je svi zajedno sačuvati.

Pročitajte još: