Fašizam ispred Skupštine
Masanori Jošida
Fašizam ispred Skupštine

Masanori Jošida

Foto: Masanori Jošida

Napad na narodne poslanike koji ulaze u zgradu srpskog parlamenta SNS je ocenila kao napad na građane Srbije, jer su poslanici legitimni predstavnici naroda, a to prema saopštenju naprednjaka Obradoviću očigledno ništa ne znači jer je već "više puta iskazao nepoštovanje i prema državi i prema narodu".

Iz SNS-a Vojvodine su izjavili da u "očiglednom nastojanju da izazove incident i bude uhapšen, kako bi ispao tobožnja žrtva režima, Boško Obradović, dokazani siledžija ne preza ni od fizičkog obračuna". Najstrože su osudili to što su on i njegovi huligani fizički nasrnuli na poslanika Marjana Rističevića i fizički ga povredili, dok su ostale poslanike vređali i prostački im dobacivali.

- Današnji fašistički akt nasilja, nažalost, logičan je nastavak destruktivnog delovanja fašiste Obradovića, koji je između ostalog posledica i sinoćnjeg neuspelog okupljanja pristalica Saveza za Srbiju ispred zgrade Predsedništva, gde ni sam Obradović nije krio razočaranje brojem ljudi, što ga ipak nije sprečilo da sumanuto lomi zaštitnu ogradu i divlja ispred zgrade jedne od najvažnijih državnih institucija - piše u saopštenju.

Naprednjaci upozoravaju i na činjenicu da osim što demonstriraju nasilje, Obradović i njegove pristalice krše sve mere zaštite od virusa Covid 19, tako što su sinoć, kao i jutros ispred Skupštine, bili bez zaštitnih maski i rukavica, što jasno svedoči o vrhunskoj neodgovornosti prema zdravlju svih građana Srbije.

Komentari (1)

Nes

08.05.2020 16:20

Nisu to Dveri , to su zveri.