SNS
Printscreen
SNS

Printscreen

Foto: Printscreen

Istovremeno podsećamo da se ovaj vandalski čin desio samo desetak dana nakon što je policija u Kikindi privela kriminalce koji se terete za teška krivična dela – od pokušaja ubistva, preko razbojništava i razbojničkih krađa, do uživanja opojnih droga i koji su bili angažovani od strane Dragana Đilasa i njegovih lokalnih satrapa Zorana Mileševića, Željka Bodrožića i Miroslava Panića, da u ime Đilasove stranke po Kikindi ispisuju uvredljive grafite upućene Milenku Jovanovu.

Stanislava Hrnjak je tada javno osudila dovođenje Đilasovih kriminalaca u Kikindu, a nakon toga je na društvenim mrežama i lokalnom tabloidu Željka Bodrožića, Đilasovog aktiviste i predsednika NUNS-a, vođena kampanja koja je imala za cilj baš ovo što se noćas desilo.

Očigledno je da ni Đilasu, ni njegovim kriminalcima, ni njegovim kikindskim bitangama nikakav problem ne predstavlja to što su napali jednu ženu i njenu porodicu i da su spremni na apsolutno sve, ne bi li se dočepali prilike da ponovo otimaju i pljačkaju, a onda opljačkano nose po svetu od Mauricijusa do Delavera.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kikindi poziva članove i simpatizere na uzdržanost. Istovremeno, pozivamo državne organe Srbije da zaštite građane Kikinde od Đilasovih kriminalnih hordi, koje lokalne Đilasove bitange vode po Kikindi.

Na kraju, i njihovom gazdi Đilasu i njegovim kriminalcima i njegovim kikindskim satrapima želimo da poručimo da nas neće ni pokolebati, ni zaustaviti u borbi za politiku predsednika Vučića koja je donela napredak i dobro i Kikindi i Srbiji.