OBRATILA SE POVODOM MONSTRUOZNE IZJAVE Slavica Đukić Dejanović poslala je jaku poruku ćerki predsednika Aleksandra Vučića

- Imam potrebu da se kao ćerka, majka, ali i baka obratim ćerki predsednika Aleksandra Vučića.

Slavica Đukić Dejanović
Slavica Đukić Dejanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Ministarka zadužena u Vladi Srbije za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović poručila je ćerki predsednika Aleksandra Vučića da izdrži "bestijalne napade" na nju, a koji su, u stvari, upereni protiv politike njenog oca.

- Imam potrebu da se kao ćerka, majka, ali i baka obratim ćerki predsednika Aleksandra Vučića povodom monstruozne izjave upućene na njen račun i da je ohrabrim da izdrži ove bestiljalne napade koji su očigledno upereni protiv politike koju vodi njen otac, a koju najveći broj građana Srbije podržava - navela je u izjavi za javnost Đukić Dejanovićeva.

Ona je istakla da pozicija deteta ničim ne bi smela da bude ugrožena i da napad na maloletno dete samo govori o nakaznosti duha kreatora ove izjave (Sibina Vukadinovića, za koga se navodi da je saradnik lidera Dveri Boška Obradovića).

- Induktori i inspiratori, politički protivnici Milicinog tate, kontinuiranim napadima na porodicu Vučić dokazuju da u političkoj areni neistomišljenici pribegavaju korišćenju različitih, pa i ekstremnih mera, ali ovakva izjava prevazilazi i to, i za nju ne postoji adekvatna sankcija - navela je ministarka.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: tuza
  16/02/2020 - 10:55
  Postoji adekvatna sankcija.Od Dusanovog zakonika pa na ovamo se to efikasno sankcionisalo i resavalo !Ocito ste nenacitani i slabo obrazovani!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi