Skupština Dačić Šutanovac
Alo!
Skupština Dačić Šutanovac

Alo!

Skupština Srbije, Foto: Alo!

Skupština treba da razmotri amandmane na izmene zakona o tržištu kapitala, o preuzimanju akcionarskih društava, o javnoj svojini, o akcizama, o porezu na dodatu vrednost, o poreskom postupku i poreskoj administraciji, izmenama Carinskog zakona, kao i Predlogu zakona o proceniteljima vrednosti nepokretnosti.

Razmatraće se i amandmani na izmene Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, kao i na izmene zakona o javnim medijskim servisima i o privremenom ure]ivanju načina naplate takse za javni medijski servis.

Na dnevnom redu je i Predlog zakona o preuzimanju obaveza akcionarskog društva za proizvodnju petrohemijskih proizvoda, sirovina i hemikalija "HIP - Petrohemija", Pančevo, prema privrednom društvu "Naftna industrija Srbije" a.d. Novi Sad i pretvaranju tih obaveza u javni dug Republike Srbije.

Poslanici razmatraju i amandmane na izmene Zakona o regulisanju javnog duga SRJ po osnovu devizne štednje gra]ana i Predlog zakona o regulisanju javnog duga Republike Srbije po osnovu neisplaćene devizne štednje gra]ana položene kod banaka čije je sedište na teritoriji Srbije i njihovim filijalama na teritorijama bivših republika SFRJ.
Na dnevnom redu je i izmena Zakona o ure]enju sudova, koju je podneo poslanik SNS Aleksandar Martinović.

Komentari (1)

Ja

27.12.2016 15:36

Nema potrebe da ih obrađuje...propast zemlje totalno samo što nije