Vučić u obilasku bolnice na Dedinju
printscreen
Vučić u obilasku bolnice na Dedinju

printscreen

Vučić u obilasku bolnice na Dedinju, Foto: printscreen

Alečković je na svom "Tviter" nalogu poslala poruku ljudima da ne nose maske.

- Izlazi na ulicu, skini brnjicu! Nema epidemije korone, nego diktature! Vučić te laže po nalogu SZO - poručila je ona i izazvala salve negativnih komentara.

Mila Alečković

Youtube/ ФРОНТ 69

Mila Alečković, Foto: Youtube/ ФРОНТ 69

Mila Alečković, inače psiholog, na ovaj način se pridružila lideru DJB Saši Raduloviću i njegovim sledbenicima koji već mesecima šire teoriju zavere po kojoj je pandemija opasnog virusa izmišljena stvar i prevara, te da mere zaštite, poput maski i fizičke distance, treba ignorisati. Ona je bila šesta na listi "Suverenisti", s kojom je DJB učestvovao na nedavbim parlamentarnim izborima.

Pročitajte još:

 

Komentari (4)

Krajisnik

16.07.2020 17:23

koji ludaci narod umire lekari sestre jadni zeljni odmora oni sebahate i luduju

Vlada

16.07.2020 19:42

I sta sad mladi ljudi,omladina, da pomisli kad cuje ovakve bolesne izjave od nekog ko je navodno zrela licnost u zrelim godinama,pa uz to jos i psiholog po zanimanju? Da skola,obrazovanje,diplome,godine,nisu nikakvo merilo za zdrav razum. Eto,ova gospodja ga definitivno nema,a o brukanju svog cuvenog prezimena da i ne govorim.

branka met

16.07.2020 21:36

Pa ko njoj brani da skine "brnjicu" i da ne poštuje sanitarne mere! Da li lekari koji uobičajeno kod nekih intervencije nose maske, zapravo nose "brnjicu". Nije li to brutalno ponižavanje medicinskog osoblja, a od kad je stigla korona i čitavog naroda i poistovećivanje sa psima. Ili je pukla ili je zlonamerana. Bilo što da je u pitanju, teško nama sa takvim intelektuacima.

kako

17.07.2020 16:59

je pobegla iz ustanove...?