Dragan Đilas
Tanjug
Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Pročitajte još:

 

- Ja sam rekao svojim sagovornicima: zamislite danas izbore u Srbiji, u ovakvoj atmosferi i tenzijama. Na tim izborima bi bilo hiljade incidenata, verovatno i žrtava, jer su ljudi u takvoj atmosferi u kojoj mrzite onog ko glasa za drugu opciju. To nije klima ni atmosfera u kojoj možete da dođete do bilo kakvih izbora u Srbiji.

Šiptarski mediji o Đilasovom pozivu na krvoproliće

Printscreen

Šiptarski mediji o Đilasovom pozivu na krvoproliće, Foto: Printscreen

Ovakvim izjavama najviše se raduju srbomrsci u regionu, najviše Ramuš Haradinaj, koji preko svojih medija na sva zvona izveštava i podržava lidera Saveza za Srbiju koji priziva nemire na ulicama širom srpskih gradova.

Preporučujemo i ovo:

 

Koha, između ostalog, dodaje to da je Đilas u intervjuu rekao da neće doći do mirnog rešenja na Kosovu i Metohiji i da Srbi od politike koju trenutno vode Beograd i Priština neće dobiti ništa dobro.

 

Đilas je, dodaju prištinski mediji, pesimističan i kada je u pitanju situacija u regionu. On je u izjavi za američke medije takođe istakao da neće doći do smirivanja tenzija, mira i stabilnosti, što Šiptarima definitivno ide u prilog, jer se Haradinaj, Tači, Veselji, Pacoli i družina za tako nešto ne zalažu, niti ih uopšte zanima mir u regionu.

Komentari (1)

Filip

28.03.2019 16:10

Pristini vise odgovara Djilas jer Vucic nece da im popusta kako oni hoce.