Dragan vujičić Bego
Printscreen: Youtube/Happy
Dragan vujičić Bego

Printscreen: Youtube/Happy

Dragan vujičić Bego, Foto: Printscreen: Youtube/Happy

Više detalja o ovome je svojevremeno ispričao Dragan Vujičić Bego koji je, između ostalog Zemuncima radio nameštaj u Šilerovoj.

Pročitajte još:

 

"Surčince sam upoznao preko Limuna. Njemu sam radio nameštaj. I onda sam upoznao Čumeta i njemu sam radio onu njegovu firmu. Ja zemunce nisam ni znao ko su. Oni su dolazili kod Čumeta. Jedan dan su me pitali da im uradim kapiju u Šilerovoj. Tražio sam im za to 12.000 maraka. Platili su mi, ja sam to uradio a oni su nestali. Radio sam nameštaj u Šilerovoj, ali i u kući Dušana Spasojevića", ispričao je Bego u emisiji "Goli život".

Jedan od "roleksa" koje je Spasojević poklonio Čedi Jovanoviću je bio upravo njegov.

Zemucni su često dolazili kod mene u Banovce. Imao sam jedan lep sat roleks dajtonu. I Dušan Spasojević mi je tražio da mu dam sat.

Dušan Spasojević i Mile luković Kum

Arhiva

Dušan Spasojević i Mile luković Kum, Foto: Arhiva

- Šta će ti sat?

- Hoću da ga poklonim jednom čoveku koji mi je mnogo pomogao. Ne znam kako da mu se zahvalim. Taj čovek je dolazio po mene u CZ i odvozio me uveče kući. Ja prespavam i onda me on ujutru vrati u CZ. I tako više puta. Dovodio mi je ćerku i ženu u posetu.

Dao sam mu taj sat. I tek kasnije sam video da je taj sat on dao Čedi Jovanoviću. I onda sam preko novina tražio da mi "potpredsednik vlade Čedomir Jovanović vrati sat."

Čeda se mnogo naljutio, bio je besan i rekao je Čumetu da će mi jeba*i majku, pošto je znao da je Čume dobar sa mnom", ispričao je Bego.

Čedomir Jovanović

Alo!

Čedomir Jovanović, Foto: Alo!

On kaže da Jovanovića nije video u Šilerovoj ali da mu je lično Spasojević rekao da je dolazio.

Sukob Čumeta i Zemunaca

Bego je ispričao i kako je došlo do sukoba Ljubiše Buhe Čumeta i Zemunaca.

"Čume je bio otac Zemunaca, on ih je napravio. On je bio pametniji i odvojio se malo. On je hteo da radi u jednom trenutku legalne poslove ali Zemunci nisu hteli. Zemuncima je smetalo što je on postao biznismen.

 

- Zamisli sad Čumajilo nosi odela, rekli su mi Zemunci.

Eto to ih je nerviralo jer oni su tad nosili trenerke, ispričao je Bego.

Komentari (1)

nada

28.12.2018 14:41

Cedin dosije je javna tajna i to svi znaju - ali da je jos na slobodi ? Cudno !!!!!!!!!!!!