KAD SINIŠA MALI UPOZNA SINIŠU MALOG Ministar finansija sa svojim imenjakom kojeg je cela Srbija zvala zbog 100 evra (FOTO)

Ministar finansija Siniša Mali upoznao je svog imenjaka iz sela Kucura u Vojvodini. Nakon što su uspostavili kontakt putem društvenih mreža, ministar ga je pozvao da mu bude gost u Beogradu.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Instagram printscreen

Moj imenjak @_sinisa.mali_ je danas imao priliku i da sedne u fotelju ministra finansija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Moj imenjak @_sinisa.mali_ je danas imao priliku i da sedne u fotelju ministra finansija. 😀

A post shared by Siniša Mali (@mali_sinisa) on

Ministar je sa svojim imenjakom prošetao Beogradom na vodi.

- Obišli smo Beograd na vodi, a Siniša me je potpuno oduševio svojom energijom i optimizmom! Imamo zaista divne mlade ljude i treba da budemo ponosni! - poručio je ministar Mali na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Siniši Malom iz Kucura se prethodnih neselja usijao telefon. Građani ga mahom zovu da pitaju kada će da im legne 100 evra od države. On je tada izjavio da na pozive odgovara uglavnom strpljivo, da nekoga ignoriše, nekoga preskoči, a nekog obraduje dobrim vestima.

On je javnosti postao poznat i ranije, kada su ga mešali sa tadašnjim gradonačelnikom Sinišom Malim. Kako se Malom, starijem promenila funkcija, tako je i Mali iz Vojvodine, "promenio fotelju", pa postao ministar, bar za svoje meštane.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ne kapiram
  03/06/2020 - 19:28
  kako zvali odakle im broj
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi