Dragan Đilas
Alo.rs
Dragan Đilas

Alo.rs

Dragan Đilas, Foto: Alo.rs

Izbor tog cepiva nije bio ni malo slučajan, jer kako „Alo!“ saznaje, opozicionar je na taj način pokušao da se ušlihta Rusima, jer je Evropska unija davno digla ruke od njega.

- Prvo im je slao pisma u kojima je pljuvao sopstvenu državu, a koja su ostala bez odgovora. Mnogo puta je pokušavao da im se dodvori, ali su i u EU shvatili da je on promašeni projekat u koji ne treba previše polagati nade - ističu naši izvori i dodaju da je zato Đilas po nagovoru svoga kuma Mlađana Đorđevića odlučio da se malo šlihta Rusima.

- Zato je on na Beogradskom sajmu stao u red za vakcinu „sputnjik V“ u nadi da će na taj način da se opere, ali džaba, ni Rusi nisu previše zainteresovani za propalog opozicionara - tvrde naši izvori.

Nebojša Bakrec

Alo/ Dejan Briza

Nebojša Bakarec, Foto: Alo/ Dejan Briza

Narodni poslanik Nebojša Bakarec je, komentarišući cepljenje lidera SSP-a, istakao da je Đilas postupio nemoralno.

- Licemerni tajkun Đilas je stekao poverenje u državu koju vodi predsednik Vučić. Đilas je pohitao da primi vakcinu, pre nego što su vakcinisani svi prioriteti. To je dozvoljeno, ali nemoralno. Do juče je Đilas pljuvao sve nezapadne vakcine. Sad je naprasno odlučio da primi rusku vakcinu. Ako. Neka je živ i zdrav, vakcina ima dovoljno za sve, za strance, za đilasovce, za dverjane, i za one koji mrze Srbiju. Srbija je majka svima - ističe Bakarec.

I predsednik Vučić je prokomentarisao vest da se i lider SSP Dragan Đilas vakcinisao ruskom vakcinom protiv korone iako je u više navrata javno govorio da Srbija nema vakcine.

Kada je reč o Đilasovoj vakcinaciji, on kaže da je video da su se gotovo svi opozicioni lideri vakcinisali i zahvalio im se na podršci.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: