Vojislav Šešelj
Tanjug
Vojislav Šešelj

Tanjug

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug

 

* Lider Radikala se ne plaši hapšenja na granici

* Hoće na letovanje sa Kolindom Grabar Kitarović

* Brione vidi kao najbolje mesto susreta sa hrvatskom predsednicom

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj najavljuje da će sledeće godine letovati sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, i to na Brionima.

Načisto raskrinkao ove ljude, gledaoci u neverici nakon njegovih reči!

Voditeljima Milomiru Mariću i Katarini Korši, gost programa bio je i Muamer Zukorlić, koji je govorio o tome kako kriminal u Novom Pazaru ima uticaj na građane, te naveo da bi najvažnija radnja bila stajanje na putu svim nečasnim radnjama i krađi.

Šešelj kaže da ove godine zbog silnih obaveza nije uspeo da ode na more i demantuje informacije da je trebalo da ode u Grčku na letovanje, ali da je odustao zbog straha od eventualnog hapšenja i navodnog izručenja Haškom tribunalu.

Kolinda Grabar Kitarović

youtube printscreen

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: youtube printscreen

- Nije tačno da je trebalo da letujem u Grčkoj, nisam se uplašio da će me uhapsiti u Severnoj Makedoniji zbog Haga. Haški tribunal je sa mnom završio, samo ja nisam još sa njima. A što se tiče mog odmora na moru, ove godine me Kolindica nije zvala. Verujem da će me sledeće godine sigurno zvati na Brione, kada ponovo postane predsednica - ističe Šešelj.

Lazanski otkriva zašto albanski pritisci ne prestaju! SAD traže da žestoko naškodimo Rusima!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 05.09.2019. 21:30 - 05.09.2019. 21:36 Otvoreno! Miroslav Lazanski, Foto: Alo!/Masanori Jošida Miroslav Lazanski, vojno-politički komentator i budući ambasador u Rusiji, tvrdi da Priština ne ukida takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije zato što Amerika koristi te takse kako bi naterala Beograd da politički zarati sa Rusijom.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista