Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović
Printscreen
Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović

Printscreen

Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović, Foto: Printscreen

Novi politički talk show koji je prošle nedelje počeo da se emituje na televiziji Pink autorke i voditeljke Verica Bradić, izazvao je veliku pažnju javnosti već u prvoj emisiji gde su gosti bili Vojislav Šešelj, Čeda Jovanović i Luku Karadžića.

Lider LDP Čedomir Jovanović i predsednik SRS Vojislav Šešelj imali su žestok okršaj pred kamerama, a sve je počelo od trenutka kada je Jovanović sugerisao voditeljki da "pridaje Šešelju značaj koji on ne zaslužuje."

Pročitajte:

 

Lider LDP osvrnuo na nepravdu koja se oseća u srpskom narodu zbog presuda u Hagu.

- Osećaj nepravde koji postoji u srpskom društvu je ispravan osećaj. Ali ono što je nemoć našeg društva su izvori te nepravde a oni nisu u haškoj sudnici. Nepravda je sve ono što nam se desilo pre toga. Nepravda je jedna politika... Pogledajte kakva je tradicija srpskih lidera u poslednjih 30 godina. Pogledajte kakva je sudbina Miloševića, Martića, Hadžića, Mladića, Karadžića....

- I Đinđića, dodao je Šešelj...

- Ne pričajte gluposti!, odgovorio mu je Jovanović.

- Jel ga Bog kaznio što je isporučio Miloševića, nastavio je predsednik SRS.

Vojislav Šešelj i čedomir Jovanović

Printscreen

Vojislav Šešelj i čedomir Jovanović, Foto: Printscreen

I sve bi se možda završilo na tome da Jovanović nije komentarisao reči Radovana Karadžića posle izricanja pravosnažne presude u Hagu kojom je osuđen na doživotnu robiju.

- Karadžić je rekao da oseća moralnu odgovornost ali da ne oseća ličnu.

- Zašto moralnu odgovornost?, ubacio se brat Radovana Karadžića, Luka.

- To su njegove reči...

- Nisu, to ste vi pogrešno shvatili.

- Šta si šmrko danas Čedo?, upitao je Šešelj Jovanovića i nastavio sa niskim udarcima.

 

Naime, voditeljka se tokom emisije setila bedževa kojih su tokom demonstarcija nosile brojne studentkinje i na kojima je pisalo "Čedo, oženi me", na šta se lider radikala grohotom nasmejao.

- Mislim da je to bilo zezanje, da je Čeda tad bio na tapetu, da je to bilo sprdanje sa njim, tako mi je bar delovalo. Možda ti smatraš da si ti privlačan, ali nijedna lepa žena koju sam ja u to vreme poznavao nije mi rekla da si privlačan kao muškarac nego suprotno od toga - rekao je Šešelj uz opasku da žene od muškarca traža pamet, snagu i hrabrost.

- Zato što žene sa vama ne pričaju o ljubavi i o seksu - odgovorio je Čeda.