Sergej Trifunović
Alo!/ Rajko Ristić

 

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Sergej Trifunović izabran je večeras za novog predsednika Pokreta slobodnih građana.

Njegov protivkandidat bio je advokat Aleksandar Olenik.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, bila su ukupno 32 glasačka listića, od kojih je 39,3 odsto je bilo za Olenika, dok je Trifunović dobio 60,07 glasova.

Podsetimo, PSG je osnovan u maju 2017. godine, nakon što je Saša Janković na predsedničkim izborima kao kandidat Grupe građana "Za Srbiju bez straha" osvojio 16 odsto glasova.

Preporučujemo još:

Tvit Sergeja Trifunovića

Twitter printscreen

Tvit Sergeja Trifunovića, Foto: Twitter printscreen

 Trifunović se već digao u nebesa i izgleda da već misli da je postigao mnogo u politici današnjim izborom za predsednika PSG, pa je zatražio čestitku od predsednika SNS.

- Je li bre, Vučiću, kamo čestitke? - napisao je Trifunović na svom profilu i tagovao profil Aleksandra Vučića, ali je ujedno i pokazao koliko ne poznaje pravopis, pa je "Je li" napisao spojeno.

Sergej Trifunović je ovog puta otišao korak dalje.. Naime, on je u toku protesta rešio da pokaže svoje pravo lice, tako što je proslavljajući svoju pobedu na mesto predsednika PSG na ulicama Beograda još jednom pokazao koliko je "kulturan" i "vaspitan".

Bahato je gurao ljude na ulici i snimao telefonom, a sve sa cigaretom u ustima. Da stvar bude još crnja, novopečeni lider PSG je u jednom trenutku bacio "pljugu", ni manje ni više, nego na trotoar. 

Sve to je zabeležila učesnica protesta, koja je svoj snimak okačila na društvenu mrežu Tviter.

Toliko o propagiranju kulture. Želite li da ovakvi ljudi budu uzor mladima?

 

Komentari (2)

Zoran 52

27.01.2019 07:48

Nega ni rođeni otac nije poštovao jer je uvek bio budala.

Giga

27.01.2019 09:12

Opozicija je nisko pala.