Sergej Trifunović
Alo!/Vladimir Marković
Sergej Trifunović

Alo!/Vladimir Marković

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Naime on je na svom Tviter nalogu postavio bolesnu pesmu koju navijači pevaju Ani Brnabić, a glasi: "Zatrudni, nije tvoje - primi ga Ana Brnaba"!

Pročitajte još:

Osude primitivnog napada su pljuštale sa svih strana, pa je tako i gradski odbornik SNS u Beogradu Nebojša Bakarec uputio je otvoreno pismo lideru PSG-a, koje prenosimo u celosti:

"Već sam vas jednom upozorio da prestanete da se ponašate kao divlja zver. Odlučili ste da nastavite sa bestijalnostima, i da se očigledno nikada više ne ponašate kao ljudsko biće. Odlučili ste da se ispišete iz ljudskog roda. Na Tviter ste postavili jednu od svojih najvećih gadosti. Osim što opet vređate Anu Brnabić i Milicu Đurđić, vi vređate sve pripadnice LGBT populacije, ali i sve žene. Sadržaj vašeg tvita predstavlja najgrublje vrađanje majčinskih osećanja i poziva na seksualno iživljavanje nad vašom žrtvom. Opet propagirate nasilje.

Preporučujemo i ovo:

Skaredno je to što, dok pokušavate da ponizite druge, one koji vam ništa nažao nisu učinili, vi obesno boravite na višenedeljnom skijanju u SAD, u Aspenu. Naravno da se postavlja pitanje odakle vam novac za putovanje i boravak u ekskluzivnom ski centru, o kome 99 odsto građana može samo da sanja? Od prodaje narkotika?

Pre ovoga, vređali ste tek rođeno dete Milice Đurđić, ali i Anu Brnabić i Milicu Đurđić. Da li postoji bilo šta što vam je sveto? Da li postoji bestijalnost koju biste sebi uskratili? Izgleda da ne postoji. Pokušavate da zgazite samo biće majčinstva, nežnosti i roditeljstva. Da li ste opsednuti ili ste samo drogirani? Izgleda da ste u Aspenu došli do novih zaliha teških opijata.

Sergej Trifunović

Twitter printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Twitter printscreen

Razmislite, ako vam dozvole psihoaktivne supstance. Imate 46 godina, nemate ni kučeta, ni mačeta, ni roda ni poroda. Nemate sa kim da podelite intimu, nemate sa kim da podelite bliskost. To je teško, ali to nije alibi da se ponašate kao demon. Molim vas, nemojte više vređati bilo koga. Molim vas nemojte vređati novorođene, žene, decu... Ako je u vama ostao i trag ljudskosti, molim vas da se držite tog zrna spasa, vas radi. A i novorođenčad će odahnuti", napisao je Bakarec.

On je ovim pismo sasuo sve u lice Trifunoviću, tako da verujemo da se Sergej od ovog "udarca" neće lako oporaviti.

 

Komentari (5)

Joca

19.03.2019 18:35

Sergej tačno nije u vinklu

Rade

19.03.2019 19:07

Sergej je sramota za ljudski rod.

XXL

19.03.2019 19:14

On je propali čovek ne samo glumac i političar u pokušaju. Postao je NEčovek.

raada

19.03.2019 20:28

Kad on kaže nesto nema nikakvu vrednost

sc

19.03.2019 20:59

Sergej na posmatranje pod hitno