Sergej Trifunović
Rajko Ristić
Sergej Trifunović

Rajko Ristić

Sergej Trifunović, Foto: Rajko Ristić

U prethodnim objavama na Tviteru, lider PSG Sergej Trifunović i član predsedništva Narodne stranke Vuka Jeremića, koja je deo Đilasovog Saveza za Srbiju, Vladimir Todorić, nisu poštedeli ni novinarku RTS-a Oliveru Jovićević.

Sergej je novinarku nazvao ku*vom, gde je naglasio da emisija koju vodi postoji isključivo da ne bi radila za 150 evra po satu, a Todorić bez blama prokomentarisao da je mnogo 150 evra po satu.

Pročitajte još:

Uporedio je prostituciju sa marihuanom, ali i da će se "uskoro prostitucija legalizovati", pa će "mnoge redakcije biti ostavljene novinarima".

Novinarka RTS-a je rekla i da su, u susret izborima, moguće još veće tenzije i eskalacija nasilja u javnom prostoru.

Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- To pokazuju i reakcije nakon emisije - izjava Sergeja Trifunovića u kojoj najavljuje šta će mi se dogoditi ukoliko on dođe na vlast. Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, sa još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider sa podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integriteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu - rekla je Jovićević.

Rat na Tviteru se nastavlja, a Sergej Trifunović dobija novu podršku za vređanje novinarke Jovićević od lidera pokreta Dveri, Boška Obradovića.

Spisak otkriva ko je organizovao haos u Beogradu! Iza svega stoje 2 čoveka!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.10.2019. 12:19 - 17.10.2019. 12:28 Vandalizam! Paljenje Vesićeve knjige , Foto: Printskrin Incident koji se dogodio na promociji knjige Gorana Vesića u galeriji "Progres" zgranuo je celu Srbiju, a na vandalski čin reagovao je i sam predsednik Vučić, koji je napomenuo da se ovim potezom šalje užasna slika u svet.

- Muka mi je ovog licemerja. Kriv je Sergej Trifunović što stvari naziva pravim imenom, a ološ i barabe nam uništiše živote, opljačkaše državu, oteraše decu u inostranstvo, svaki dan gaze naše dostojanstvo i zdrav razum. I mi treba fino sa njima i njihovim slugama. Bagra ne razume finoću! - napisao je Obradović.

Tvit Boško Obradović

Printskrin/Tviter

Tvit Boško Obradović, Foto: Printskrin/Tviter

Bonus video

Pristalice Dragana Đilasa spaljuju knjige

 

Komentari (4)

sara

17.10.2019 14:22

Ako je sve to rekao, zašto policija i tužilaštvo ćute!!!. Kakva smo to mi država, da svaka budala poput Sergeja, može svašta da lupeta!!!!

mile

17.10.2019 14:33

jes bagra stvarno

milosav-2012@hotmail.se

17.10.2019 14:34

Ostavite ženu Olivera Ivanovića na miru. Sta im ona kriva.

firga

17.10.2019 17:29

ejjj, ima li vece bagre od boska obradovica i bracu trifunovic na celu sa djilasom. naravno, nema.