ISPLIVALE INKRIMINIŠUĆE FOTOGRAFIJE! Sergej je sve lagao! Sa čovekom koji je pretukao Kseniju je u mnogo bližim odnosima nego što se mislilo! (FOTO)

Postoje brojne fotografije koje svedoče o tome.

 

Petar Vladulović, Sergej Trifunović
Petar Vladulović, Sergej Trifunović, Foto: Privatna arhiva

 

Kseniju Radovanović, aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd", na Dan žena u Kulturnom centru Grad napao je Petar Vladulović (42). Radovanovićeva je danas u policiji prepoznala napadača, a njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

Uprkos tvrdnjama Sergeja Trifunovića, koji je te noći bio u Kulturnom centru, da napadač nije bio u njegovom društvu i da ga ne poznaje, mnoštvo fotografija sa društvenih mreža svedoči da je Trifunović lagao.

 

Privedeni Vladulović je zapravo blizak prijatelj lidera PSG koji je često viđen u njegovom društvu i štaviše često sa njim u političkim akcijama.

Brojne fotografije koje svedoče o tome mogu se naći na društvenim mrežama, pa čak i na samom tviter profilu Trifunovića.

Sem Trifunovića, privedeni Vladulović takođe je prijatelj i perjanica DS Balše Božovića i Aleksandre Jerkov, u čijem se društvu često može videti.

Petar Vladulović, Sergej Trifunović
Petar Vladulović, Sergej Trifunović, Foto: Alo.rs

Nakon incidenta, Ksenija Radovanović je u intervjuu za “Dojče vele” tvrdila da je pokušala da od Sergeja koji je bio u društvu napadača dobije njegovo ime, ali je on to odbio da kaže i otišao pre nego što je došla policija.

Trifunović se ubrzo oglasio i rekao da niti je video napad na Kseniju Radovanović niti poznaje aktere događaja.

 

- Naravno da osuđujem svako nasilje, naročito nasilje nad ženama. I molim da me dalje izuzmete iz ove niskobudžetne predstavice - napisao je uz video poruku Trifunović na svom tviter nalogu.

Potom je nastavio i dalje sa tvrdnjama "Sad ti rekoh, čoveka ne znam. A čoveka koji je bio s njim, znam iz grada. Jedan od onih ljudi koje viđas godinama i ne znaš kako se zove", tvrdeći da je napadač zapravo samo osoba koja je bila u društvu nekog njegovog poznanika kojem se javio.

I nakon toga je nastavio sa objašnjenjima:

- Ne znam, niti sam incident video, jer se dešavalo iza mojih leđa. Pokušao sam da razjasnim isto veče. Dobio sam histerično i agresivno vrištanje "izađi napolje" i "tvoje obezbeđenje". Na "moje obezbeđenje" već bih se slatko nasmejao - napisao je Sergej, negirajući tvrdnje aktivistkinja da je Vladulović njegovo obezbeđenje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi