Petar Vladulović, Sergej Trifunović
Privatna arhiva

 

Petar Vladulović, Sergej Trifunović

Privatna arhiva

Petar Vladulović, Sergej Trifunović, Foto: Privatna arhiva

 

Uprkos tvrdnjama Sergeja Trifunovića, koji je te noći bio u Kulturnom centru, da napadač nije bio u njegovom društvu i da ga ne poznaje, mnoštvo fotografija sa društvenih mreža svedoči da je Trifunović lagao.

Pročitajte još:

 

Privedeni Vladulović je zapravo blizak prijatelj lidera PSG koji je često viđen u njegovom društvu i štaviše često sa njim u političkim akcijama.

Brojne fotografije koje svedoče o tome mogu se naći na društvenim mrežama, pa čak i na samom tviter profilu Trifunovića.

Sem Trifunovića, privedeni Vladulović takođe je prijatelj i perjanica DS Balše Božovića i Aleksandre Jerkov, u čijem se društvu često može videti.

Petar Vladulović, Sergej Trifunović

Alo.rs

Petar Vladulović, Sergej Trifunović, Foto: Alo.rs

Nakon incidenta, Ksenija Radovanović je u intervjuu za “Dojče vele” tvrdila da je pokušala da od Sergeja koji je bio u društvu napadača dobije njegovo ime, ali je on to odbio da kaže i otišao pre nego što je došla policija.

Trifunović se ubrzo oglasio i rekao da niti je video napad na Kseniju Radovanović niti poznaje aktere događaja.

Pročitajte i ovo:

 

- Naravno da osuđujem svako nasilje, naročito nasilje nad ženama. I molim da me dalje izuzmete iz ove niskobudžetne predstavice - napisao je uz video poruku Trifunović na svom tviter nalogu.

I nakon toga je nastavio sa objašnjenjima:

- Ne znam, niti sam incident video, jer se dešavalo iza mojih leđa. Pokušao sam da razjasnim isto veče. Dobio sam histerično i agresivno vrištanje "izađi napolje" i "tvoje obezbeđenje". Na "moje obezbeđenje" već bih se slatko nasmejao - napisao je Sergej, negirajući tvrdnje aktivistkinja da je Vladulović njegovo obezbeđenje.