Sergej Trifunović
Alo/ Nenad Vujanović
Sergej Trifunović

Alo/ Nenad Vujanović

Sergej Trifunović, Foto: Alo/ Nenad Vujanović

- Svi su šokirani i zbunjeni! Sergejeva izjava je najviše iznervirala Đilasa jer mu je potpuno narušila autoritet neprikosnovenog gazde koji mesecima gradi u opozicionim krugovima. Đilas je očekivao da se on pita i da on odluči da li će opozicionari na izbore izaći ili će ih bojkotovati, a Trifunović mu je potpuno poremetio planove - objašnjavaju naši izvori bliski opozicionarima i dodaju da je Trifunovićeva najava da na izbore izlazi dočekana s oduševljenjem u redovima Demokratske stranke.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

- Demokratama je muka da im preko Zorana Lutovca, predsednika DS-a, komanduju Boško Obradović, lider Dveri, i Dragan Đilas. Trifunović je sam odlučio da li će PSG izaći na izbore, nije čekao da mu Đilas kaže šta da radi, te sada demokrate smatraju da je red da i oni sami odlučuju o sudbini svoje stranke - navode naši izvori i dodaju da veoma uticajna struja u DS-u nada koaliciji te stranke sa PSG-om.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Građanski blok koga bi činile DS-PSG mogao bi da postigne odlične rezultate na izborima. Birači DS-a i PSG-a su građanski orijentisani. Glasačima demokrata je bliža politika koju zastupa Pokret slobodnih građana, nego ona koju zastupaju Dveri, Narodna Stranka i partija Dragana Đilasa - zaključuje naš izvor.

Momir Bulatović

Alo!/Masanori Jošida

Podsetimo, Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, izjavio je da se u toj organizaciji uveliko spremaju za parlamentarne izbore na proleće sledeće godine i da će preko leta imati „milion aktivnosti”.

- Upravo kasnim na sastanak sa Gradskim odborom, tako da, imaćemo svašta - poručio je Trifunović za jedan dnevni list.

Pročitajte još: